Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Open House» που πραγματοποίησε η KOUVIDIS σε συνεργασία με την ΗΛΕΚΤΡΟΙΝΒΕΣΤ ΑΕ από την Πέμπτη 03 Μαΐου έως και το Σάββατο 5 Μαΐου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετείχαν οι διευθυντές καταστημάτων της ΗΛΕΚΤΡΟΙΝΒΕΣΤ ΑΕ ενώ παράλληλα τίμησαν την εταιρεία με την παρουσία τους ο κ. Κώστας Μειδάνης και ο κ. Γιάννης Μειδάνης. Βασικός εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου ήταν ο CEO της KOUVIDIS κ. Κωνσταντίνος Κουβίδης.
Κατά την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της KOUVIDIS παρουσιάστηκε και το έργο επέκτασης του εργοστασίου, μια επένδυση ορόσημο για την ιστορία της εταιρείας, που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2020.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνοδεύτηκε από μια σειρά δραστηριοτήτων πολιτιστικού και γαστρονομικού χαρακτήρα με έντονα στοιχεία από την κρητική παράδοση ενώ παράλληλα αποτέλεσε και μια ευκαιρία για τη βράβευση του χρυσού ολυμπιονίκη κολύμβησης των Παρολυμπιακών Αγώνων από την Κρήτη, Γιώργο Καπελάκη, ο οποίος μας δίνει καθημερινά μαθήματα ζωής.