Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: “κατασκευή συνοδών έργων αφαλάτωσης Κιμώλου”, προϋπολογισμού 560.000,00 Ευρώ.

Το έργο αφορά στην κατασκευή συνοδών έργων μονάδας αφαλάτωσης Κιμώλου και αναλυτικότερα περιλαμβάνει την κατασκευή ενός Αντλιοστάσιου Υδροληψίας – Α/Σ (στο ανατολικό τοίχωμα του παλαιού προβλήτα του λιμένα της Ψάθης), ενός Τεχνικού Υδροληψίας (για την προστασία του Α/Σ θα ενισχυθεί η υφιστάμενη θωράκιση με την τοποθέτηση φυσικών ογκολίθων), Δίκτυα αγωγών μεταφοράς υδάτων {θαλασσινό νερό (με μήκος καταθλιπτικού αγωγού 700μ περίπου) – επεξεργασμένο νερό (με μήκος αγωγού 18μ περίπου) – απόρριψη αλμόλοιπου (με μήκος αγωγού 711μ περίπου μέχρι το φρεάτιο συστολής και ελέγχου και εν συνεχεία διάθεση της άλμης στη θάλασσα με κατακόρυφη διάταξη αγωγού μήκους 10μ και οριζόντιο υποθαλάσσιο μήκος 12μ επί του πυθμένα) και αντικατάσταση τμημάτων υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης περίπου 200μ}.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί στην Ερμούπολη της Σύρου στις 30/10/2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. και από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Π.Ν.Α..

Τα έγγραφα της διακήρυξης διατίθενται στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr/Νέα Ανακοινώσεις.