Βραβείο για τη δράση του oμίλου ΕΛΠΕ που αφορούσε στην «Ενσωμάτωση των θεμάτων κλιματικής αλλαγής στη στρατηγική ΕΛΠΕ και κατάταξη κατά CDP» απονεμήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού “Bravo Sustainability Awards”.
Κατά την τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την τιμητική διάκριση εκ μέρους του ομίλου ΕΛΠΕ παρέλαβε η Ανώτερη Διευθύντρια Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης ομίλου κυρία Πηνελόπη Παγώνη, ενώ περισσότερα στοιχεία για τη διακριθείσα δράση έδωσε ο Υποδιευθυντής Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης κ. Αντώνης Μουντούρης.
Επίσης, ως βέλτιστη πρακτική του ομίλου παρουσιάστηκε η δράση «Εκπαιδευτική βαλίτσα ΓΗ 2030», για τη διάχυση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης από την κυρία Ράνια Σουλάκη, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου.
Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία:
Στιγμιότυπο από την Τελετή Απονομής των βραβείων “Bravo Sustainability Awards 2019”. Από αριστερά, η Ανώτερη Διευθύντρια Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΕΛΠΕ κα Πηνελόπη Παγώνη, η περιβαλλοντολόγος του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου κα Ελτζίνα Τσάπρα, ο επικεφαλής του Τμήματος  Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Αντώνης Μουντούρης, δίπλα του -κατά σειρά- ο κ. Σοφοκλής Δανασσής και οι κυρίες Ελίνα Ράπτη και Ευτυχία Βαρθαλίτη από τη Διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου και, στο άκρον δεξιά, η Διευθύντρια ΕΚΕ Ομίλου ΕΛΠΕ κα Ράνια Σουλάκη.