Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Beyond Green Skills, δίνοντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά, μέσα από τη διαθέσιμη πλατφόρμα, να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγορά εργασίας, σε έναν πολύ ενδιαφέρον κλάδο.
Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες περιβαλλοντικές τάσεις μέσα από τις 4 θεματικές ενότητες του διαγωνισμού και να υποβάλουν μια καινοτόμο ιδέα. Η ομάδα της Schneider Electric διοργανώνει 4 workshops που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν την ιδέα τους και να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία.
Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία υποβολής της ιδέας έως 30 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στο δεύτερο στάδιο της συνέντευξης και να διεκδικήσουν μία θέση αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε μία από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στον κόσμο.
Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 6 ταλαντούχους νέους που θα γίνουν μέλη της εταιρείας ξεκινώντας την 10μηνη πρακτική τους άσκηση τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους Πολυτεχνικής ή Οικονομικής Σχολής, που διαθέτουν λιγότερο από δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας.
Το Beyond Green Skills είναι μια πρωτοβουλία της Schneider Electric για την ενδυνάμωση και τη στήριξη της νέας γενιάς ταυτόχρονα με την ενίσχυση της καινοτομίας για ένα βιώσιμο μέλλον. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα της εταιρείας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Beyond Green Skills.