Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, θα συμμετέχει ως Platinum χορηγός στο CyberTechCon, το συνέδριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, το Cyber Security και τις υπηρεσίες Cloud, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Μαρτίου 2023, στο Porto Palace Hotel, στη Θεσσαλονίκη.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα αναδειχθούν οι προηγμένες λύσεις που παρέχει η εταιρεία για πιο βιώσιμα, αποδοτικά, προσαρμοστικά και ανθεκτικά Data Centers, με ομιλητή τον Θάνο Τσικόγια, Data Center Solutions Architect της Schneider Electric.
Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού, όπως πίνακες, υλικά ράγας και λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά και να έρθουν σε επαφή με ειδικούς του κλάδου.
Το CyberTechCon θα εστιάσει στις τάσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, που αφορούν καινοτόμες τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Θα παρουσιαστούν, ακόμη, εργαλεία και πρακτικές για την ενίσχυση της κυβερνoασφάλειας των εταιρειών, καθώς και οι κυρίαρχες τάσεις στο Cloud Computing, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές, μειώνοντας στο ελάχιστο δυνατό το κόστος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.