Η Sungrow, κορυφαίος προμηθευτής φωτοβολταϊκών μετατροπέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση ενημερωτικής παρουσίασης του νέο, καινοτόμου συστήματος αποθήκευσης ενέργειας της εταιρείας, PowerTitan2.0.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα διεξαχθεί διαδικτυακά, προσφέροντας δωρεάν, εύκολη και διαδραστική συμμετοχή για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο τομέας της αποθήκευσης ενέργειας για την Ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα και την Κύπρο, η παρουσίαση θα περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις και γενικά στοιχεία σχετικά με την αποθήκευση ενέργειας, τη φιλοσοφία της Sungrow στον τομέα, ενώ επιπλέον θα πραγματοποιηθεί λεπτομερής τεχνική ανάλυση του νέου συστήματος αποθήκευσης ενέργειας, PowerTitan2.0., παρέχοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του.
Υπενθυμίζουμε ότι το νέο, PowerTitan2.0, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν που ενσωματώνει έναν προηγμένο σχεδιασμό αποθήκευσης με ενσωματωμένο PCS, 5MWh διαμόρφωση σε τυπικό κοντέινερ 20 ποδών, πλήρη υδρόψυξη και σύστημα επεκτάσιμο σε 10MWh. Με το λανσάρισμα αυτής της δεύτερης γενιάς PowerTitan, η Sungrow στοχεύει να ξεπεράσει τις δυσκολίες επεκτασιμότητας και απόδοσης που συχνά περιόριζαν τις παραδοσιακές λύσεις αποθήκευσης ενέργειας. Έχοντας εξασφαλίσει πάνω από 19GWh συμβολαίων σε παγκόσμιο επίπεδο, η σειρά PowerTitan ESS έχει επιτύχει ήδη παραδόσεις άνω των 10GWh. Το PowerTitan2.0 δεν αποτελεί αντικαταστάτη του PowerTitan1.0, αλλά μια επιπλέον λύση που αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Sungrow για καινοτομία σε διάφορες τεχνολογίες, ενισχύοντας έτσι την ποικιλία και την προσαρμοστικότητα των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών.
Στο τέλος της διαδικτυακής παρουσίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στα στελέχη της Sungrow και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το νέο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 12:00 ώρα Ελλάδας και η συμμετοχή είναι δωρεάν, με εγγραφή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου.