Το SurfaMix P είναι ένα υδατικό νανοδομημένο αστάρι εμποτισμού για ακρυλικά και πλαστικά χρώματα σε εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση των χρωμάτων στις επιφάνειες που εφαρμόζεται.
Λόγω του μεγέθους των νανοσωματιδίων που περιέχει (60nm) διεισδύει σε βάθος, επιτρέποντας στην τελική επίστρωση χρώματος να δένει καλύτερα στο υπόστρωμα, αλλά και να διαπνέει. Ιδανικό για γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, σοβά κ.ά. Ενισχύει την προστασία από την ανερχόμενη υγρασία.
Το SurfaMix P μπορεί να εφαρμοστεί σε ήδη βαμμένες επιφάνειες, όπου χρειάζονται ανανέωση. Αραιώνεται 1:3 για πορώδεις τσιμεντοειδείς επιφάνειες και 1:4 για επιφάνειες που χρήζουν επαναβαφή.
To SurfaPaint Aqua X είναι ένα αδιάβροχο και διαπνέον, 100% ακρυλικό χρώμα υδατικής βάσης, ιδανικό για επιφάνειες με υψηλή υγρασία, εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια εφαρμογής, εμποδίζοντας την υγρασία και το νερό να διεισδύουν.
Ιδανικό για αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες και παραθαλάσσιες περιοχές. Οι σταγόνες νερού δεν απορροφώνται στο υπόστρωμα παρασύροντας λεκέδες και σκόνη ενώ ταυτόχρονα οι υδρατμοί στο εσωτερικό διαπερνούν το χρώμα αφήνοντας τον τοίχο να αναπνέει. Η υψηλή του ανακλαστικότητα το καθιστά «ψυχρό χρώμα».
Το SurfaPaint Aqua X  είναι πιστοποιημένο από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό European Cool Roofs Council (ECRC).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα της εταιρείας NanoPhos εδώ