Η INTERBETON εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις κατασκευές με τα VELTER™ – τη σειρά προϊόντων ετοίμου σκυροδέματος που συνδυάζουν κορυφαίες επιδόσεις με τη δέσμευση για ένα βιώσιμο μέλλον. Τα VELTER™ αποτελούν την πιο καινοτόμα λύση στην κατασκευαστική αγορά, καθώς προσφέρουν υψηλότερη ανθεκτικότητα κατασκευών ενώ μειώνουν έως και 30% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, σε σχέση με τα συνήθη σκυροδέματα που διατίθενται στην Ελλάδα.
Σχεδιασμένα με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες, τα VELTER™ θέτουν νέα πρότυπα βιωσιμότητας και τεχνικών επιδόσεων, παρέχοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων ιδιωτικών κατασκευών και των υποδομών. Τα VELTER αποτελούν ιδανική επιλογή για έργα που απαιτούν χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα και αυξημένη διάρκεια ζωής.
Τα VELTER είναι 100% ανακυκλώσιμα, παράγονται με ελληνικές πρώτες ύλες που φέρουν σήμανση CE και αποτελούν μέρος της οικογένειας προϊόντων TITAN Edge. Αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση του Ομίλου ΤΙΤΑΝ για την ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων προϊόντων. Προσφέρουν στους επαγγελματίες των κατασκευών τη δυνατότητα να δημιουργήσουν υποδομές που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις του αύριο, εξασφαλίζοντας ασφάλεια, ανθεκτικότητα και περιβαλλοντική υπευθυνότητα.
Ο κ. Χριστόφορος Βούλγαρης, Διευθυντής Δραστηριοτήτων Σκυροδέματος, δήλωσε: «Τα προϊόντα VELTER αποτελούν ένα τολμηρό άλμα προόδου σε ό,τι αφορά στη δέσμευσή μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή της πορείας του κλάδου υλικών κατασκευών προς ένα πιο βιώσιμο και καλύτερα θωρακισμένο μέλλον. Με τη νέα σειρά προϊόντων δίνουμε τη δυνατότητα σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και επενδυτές να διαφοροποιηθούν στον σχεδιασμό των έργων τους με βελτιωμένες επιδόσεις ανθεκτικότητας και ουσιαστική συμβολή στο μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, είτε πρόκειται για μια μικρή ιδιωτική κατοικία είτε για έργα real estate
Η διάθεση των VELTER™ ξεκινά το Νοέμβριο στην Αττική, με στόχο να φέρει σταδιακά την πράσινη καινοτομία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι περιβαλλοντικές επιδόσεις των VELTER™ πιστοποιούνται από Δηλώσεις Περιβαλλοντικών Επιδόσεων (EPDs) τύπου ΙΙΙ (Eurocert) ενώ αξιολογούνται με βάση το σύστημα VESTA™ της INTERBETON, κατατάσσοντάς τα στην κατηγορία VESTA™ Ultra Plus.
Με τα VELTER™, η INTERBETON φέρνει την πράσινη επανάσταση στις κατασκευές, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να καινοτομήσουν και να διαφοροποιηθούν με λύσεις που σέβονται το περιβάλλον και ενισχύουν την κοινωνική ευημερία.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο του νέου προϊόντος εδώ.