Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και πλησιάζει η στιγμή που η έκθεση Light + Building 2022 θα ανοίξει τις πύλες της! Σε ακριβώς 10 μέρες από τώρα, η L+B θα ξεκινήσει να υποδέχεται τους επισκέπτες της από όλο τον κόσμο – από την Κυριακή 02 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου.
Η Light +Building αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για τους τομείς του φωτισμού, ηλεκτρολογικών μηχανικών όπως επίσης και αυτοματισμών σε σπίτια και κτίρια. Είναι το επίκεντρο για τους αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού κ.α.
Αν σκέφτεστε να επισκεφτείτε την Light + Building 2022 στην Φρανκφούρτη και είστε σε αναζήτηση για εισιτήρια εισόδου, μπορείτε να απευθυνθείτε στον εκπρόσωπο της KOUVIDIS που σας εξυπηρετεί ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο [email protected]. Επίσης, η KOUVIDIS μπορεί να προμηθεύσει τους ενδιαφερόμενος με δωρεάν εισιτήρια εισόδου στον εκθεσιακό χώρο.
Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το νέο περίπτερο της KOUVIDIS και να έχετε την ευκαιρία να σας παρουσιάσει από κοντά τα νέα καινοτόμα συστήματα πλαστικών σωλήνων για την προστασία καλωδίων, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με την εταιρεία την ώρα που σας εξυπηρετεί. Διαφορετικά, μπορείτε να έρθετε από μόνοι σας στο περίπτερό της το οποίο θα βρείτε στο Hall 12.1 in Stand B71.