Με τον Αντιπρόεδρο του ΑΔΜΗΕ, κ.Γιάννη Μάργαρη και το επιτελείο της ενέργειας, Διευθύντρια, κα. Παναγιώτα Αλεξόπουλου και κ. Νικολάου Ζούρου, αλλά και την Γενική Γραμματέα Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου και του επιτελείου της, κ.Αντώνη Μαρίνου και κ. Γιάννη Τσελίκη, συναντήθηκε η ηγεσία του Πανελλήνιου Συνδέσμου «Στέγη», αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Μάριο Δράμαλη, τον κ. Μάντζιαρη Γιώργο και τον κ. Κώστα Φούντα.
Όπως αναφέρεται στο επίσημο δελτίο τύπου του Συνδέσμου, «στις συναντήσεις, παραδόθηκε η πρόταση του Συνδέσμου, για ίδρυση ενεργειακής τράπεζας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και τέθηκαν τα προβλήματα συνδέσεων, κορεσμένου δικτύου και μελών μας.
Ο κύριος Μάργαρης άκουσε θετικά το αίτημα μας και δήλωσε την στήριξη του στο εγχείρημα , όλοι οι φορείς των ΑΠΕ να καθίσουν σε ένα κοινό τραπέζι διαλόγου και λύσεων προβλημάτων. Η κυρία Σδούκου μας άκουσε με προσοχή, χαιρέτισε το εγχείρημα και δήλωσε πως πολλά προβλήματα θα λυθούν αδειοδοτικά, με την εφαρμογή σύγχρονου συστήματος πληροφορικής, παρακολούθησης της πορείας των αδειοδοτήσεων εντός του 2021.
Επίσης η κυρία Σδούκου, δήλωσε πως θα λυθούν πολλά προβλήματα δικτύου και ταχύτητας αδειοδοτήσεων, σε συνεννόηση που θα έχει το υπουργείο με ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ πολύ σύντομα.
Ο Πρόεδρος της ΣΤΕΓΗΣ, κ. Μάριος Δράμαλης, δήλωσε ικανοποιημένος από την γενική αποδοχή της πρότασης ίδρυσης ενεργειακής τράπεζας ΑΠΕ και πως θα συνεχίσει τον κύκλο των επαφών του συνδέσμου με την ΡΑΕ και το ΚΑΠΕ».