Η ECO//SUN, ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών στις Ανανεώσιμες Πηγές και την Εξοικονόμηση Ενέργειας, προχώρησε στην παράδοση των 2 πρώτων ηλεκτρικών οχημάτων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης μπήκε πλέον και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, καθώς παραδόθηκαν στη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα στο Πολυκοινωνικό Κέντρο δύο ηλεκτρικά οχήματα ecocar, με πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και τους δημότες που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που λειτουργούν στο Πολυκοινωνικό (ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ)
Η χρήση των οχημάτων θα γίνεται για την διεκπεραίωση υποθέσεων του Πολυκοινωνικού Κέντρου, όπως για τις επισκέψεις των κοινωνικών λειτουργών, για τη διακίνηση της αλληλογραφίας και προσωπικού, για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών καθώς και σε υπηρεσίες όπως η βοήθεια στο σπίτι με τη μεταφορά των νοσοκόμων. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση της Αντιδημαρχείας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του Δήμου, με πολλαπλά οφέλη τόσο για το περιβάλλον όσο και τους δημότες.
Η ECO//SUN με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμβάλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, μέσω της εφαρμογής σύγχρονων συστημάτων σε μια χώρα που πραγματικά πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή φιλο-περιβαλλοντικών τεχνολογιών.
Με γνώμονα πάντα το περιβάλλον, το ecocar, το μικρότερο ηλεκτρικό όχημα στην ελληνική αγορά, προσφέρει την οικονομικότερη δυνατή λύση για τις μετακινήσεις.