Η εταιρεία ELECTROMOTIVO σε αποκλειστική συνεργασία με την WALLBE, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και υλοποίησης για την εγκατάσταση και συντήρηση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.
Για κάθε πελάτη της, η ELECTROMOTIVO λειτουργεί ως “One Stop Source”. Αναπτύσσει συνεχώς τις λύσεις της, σε συνεργασία με τους προμηθευτές της, προκειμένου οι πελάτες της, με τον πιο φιλικό τρόπο, να χρησιμοποιούν, στην νέα τους ηλεκτροκίνητη πραγματικότητα, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, με σύγχρονες υποδομές υλοποίησης.
Πηγή φωτογραφίας: electromotivo.com
Πολλές εταιρείες, δήμοι και οργανισμοί επωφελούνται ήδη από υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία, προκειμένου να ικανοποιούν βέλτιστα τις απαιτήσεις τους. Οι πελάτες της ELECTROMOTIVO εκτιμούν την ικανότητα της εταιρείας και την τεχνογνωσία της, στην κατασκευή υποδομών κάθε είδους. Σε συνεργασία με μακροχρόνιους συνεργάτες και προμηθευτές, αναπτύσσει συνεχώς τις λύσεις της, για τη βελτίωση της απόδοσης, της άνεσης και της μακροζωίας των συστημάτων που εκπροσωπεί.
Από το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εφαρμογή έως τη λειτουργία και τα συστήματα χρέωσης, η wallbe ELECTROMOTIVO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εξατομικευμένων λύσεων. Με αυτόν τον ισχυρισμό, η ELECTROMOTIVO προωθεί επιτυχώς την ηλεκτροκίνηση.
H ELECTROMOTIVO προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις:
 1. Σχεδιασμού,
 2. Εγκατάστασης,
 3. Παραμετροποίησης,
 4. Παρακολούθησης και
 5. Συντήρησης σταθμών φόρτισης
Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για τομείς, όπως:
 1. Ξενοδοχεία,
 2. Εμπορικές επιχειρήσεις,
 3. Γραφεία,
 4. Ιδιώτες,
 5. Δήμους,
 6. Ναυσιπλοΐα.
Πηγή φωτογραφίας: electromotivo.com
Τα συστήματα διαχείρισης ατομικού ή εταιρικού στόλου
Οι συνδέσεις με έξυπνα συστήματα back end επιτρέπουν την προβολή, επεξεργασία και αξιολόγηση της κατανάλωσης και του κόστους. Η τιμολόγηση είναι επίσης δυνατή.
Το σύστημα διαχείρισης φορτίου – χρέωσης
Η έξυπνη φόρτιση της wallbe® ELECTROMOTIVO, εξασφαλίζει τη βέλτιστη χρήση του τοπικού δικτύου φόρτισης. Οι μέγιστες φορτίσεις εμποδίζονται και η ισχύς φόρτισης έχει προτεραιότητα σύμφωνα με ορισμένους κανόνες.
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως το δικό σας φωτοβολταϊκό σύστημα, μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στο σύστημα. Η έξυπνη διανομή σε ενεργούς σταθμούς φόρτισης μειώνει το υψηλό κόστος ενέργειας σε ώρες αιχμής. Το σύστημα διαχείρισης φορτίου / φόρτισης, είτε ενσωματώνεται απευθείας στους σταθμούς φόρτισης, είτε στεγάζεται σε ξεχωριστή κονσόλα ελέγχου.

 

Πηγή φωτογραφίας: electromotivo.com
Παράλληλα, η εταιρεία ELECTROMOTIVO παρέχει διαθέσιμα static & dynamic load management systems και δυνατότητα bridging με λογιστικά συστήματα των πελατών της.
Οι εμπορικές λύσεις:
Η wallbe® ELECTROMOTIVO παρέχει ευέλικτες, επεκτάσιμες λύσεις e-κινητικότητας για τις εταιρείες που θέλουν να δημιουργήσουν την υποδομή χρέωσης τους γρήγορα και να την χρησιμοποιούν επικερδώς. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει έξυπνες συσκευές και προηγμένη τεχνολογία για όλες τις επαγγελματικές εφαρμογές.
Τα πλεονεκτήματα της εταιρείας:
 1. Πλήρης σειρά προιόντων (οικιακής, επαγγελματικής και δημόσιας χρήσης).
 2. Λογισμικό παρακολούθησης σταθμών ELECTROMOTIVO-Wallbe.de.
 3. Πλήρης δυνατότητα παραμετροποίησης.
 4. In-house παροχή υπηρεσιών υλοποιησης και υποστήριξης.
 5. Πιστοποιημένοι συνεργάτες.
 6. Πολλαπλά συστήματα χρεώσεων και εμπορικής χρήσης σταθμών.
 7. Μόνιμη επάρκεια και άμεση παράδοση σταθμών και ανταλλακτικών.
 8. Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών.
 9. Future proof προϊόντα.
 10. 4ετης εγγύηση.
Πηγή φωτογραφίας: electromotivo.com
Οι προτεραιότητες της εταιρείας:
 1. Ανάλυση υποδομών.
 2. Ανάλυση αναγκών.
 3. Ασφαλείς φορτίσεις για τον χρήστη
 4. Ασφαλής φόρτιση για το BEV / PHEV.
 5. Υπεραξίες για τον επενδυτή – χρήστη των υποδομών φόρτισης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία:
 1. Διεύθυνση κεντρικών γραφείων και αποθηκευτικών χώρων: Ηρακλέους 27 | Τ.Κ.: 176 71 | Καλλιθέα – Αθήνα
 2. Τηλ.: +30-210-3002699
 3. Κιν.: +30 693 222 6222
 4. E-mail: [email protected]