Η Messaritis Ανανεώσιμες,  μία εταιρία με δυναμική πορεία και αειφόρο ανάπτυξη στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αναλαμβάνει τη μελέτη, την προμήθεια εξοπλισμού και την κατασκευή τεσσάρων νέων έργων συνολικής ισχύος 2MW, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. 
Οι εταιρίες που εμπιστεύτηκαν την υλοποίηση των έργων τους στην εταιρία είναι οι «SOLAR RES Ι», «ΗΣΙΟΔΟΣ ΙΚΕ» και «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΑΚΑΣ».
Η Messaritis εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στην περιοχή της Θεσσαλίας έχοντας συμβασιοποιήσει προς κατασκευή τους τελευταίους μήνες έργα που ξεπερνούν τα 10MW. 
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αριθμεί περισσότερα από τριάντα άτομα και αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και εξειδικευμένους τεχνικούς τόσο στην εγκατάσταση, όσο και στη συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών.
Το γεγονός αυτό της επιτρέπει να παραδίδει εμπρόθεσμα και άρτια τεχνικά έργα που διακρίνονται για την ομοιομορφία στην ποιότητα κατασκευής, πάντα πιστοποιήσιμα  κατά IEC62446:2016
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάθεση των τεσσάρων έργων προήλθε έπειτα από  συστάσεις επενδυτών που ήδη έχουν εμπιστευτεί την υλοποίηση των έργων τους στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, γεγονός που ενισχύει περεταίρω τη θέση  πως η Messaritis αποτελεί έναν διαχρονικά αξιόπιστο συνεργάτη για την υλοποίηση φωτοβολταϊκών επενδύσεων.
Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία  από το 2007.
Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 50 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 160 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά.
Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2015 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC62446:2016. Η εταιρία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.