Ακόμη ένα κτίριο θα απολαύσει σύντομα την άνεση αλλά και τα καταπληκτικά αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει ο ανεξάντλητος θησαυρός της γεωθερμίας.
Ακόμη ένα παράδειγμα εφαρμογής της μοναδικής τεχνολογίας για θέρμανση – ψύξη που εγγυάται σταθερές υψηλές αποδόσεις, εντυπωσιακή εξοικονόμηση και πλήρη απεξάρτηση από ορυκτά καύσιμα.
Photo © Προσωπικό Αρχείο Αργύρη Μπαϊρακλιλή

Μετά από διεθνή δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό, η εταιρεία ΑΜ Κατασκευαστική αναδείχθηκε ανάδοχος του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου Π.Ε Κιλκίς». Στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα εγκατασταθεί σύστημα γεωθερμίας για να καλύψει τις ανάγκες του σε θέρμανση-ψύξη.
H πολυετής εμπειρία της εταιρείας, η τεχνογνωσία που διαθέτει, αλλά και η απόλυτη εξειδίκευσή της στον τομέα της γεωθερμίας, εφαρμόζοντας πάντα υψηλά “standards” κατασκευής σε κάθε πρότζεκτ, αποτέλεσαν εγγύηση για την άρτια κατασκευή του συγκεκριμένου έργου. Για την ΑΜ Κατασκευαστική κάθε καινούργιο έργο γεωθερμίας αποτελεί και μία καινούργια πρόκληση. Πρόκληση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ποιότητας και απόδοσης.