Η WILO Hellas ήταν χρυσός χορηγός στο 3ο ετήσιο Πανευρωπαϊκό συνέδριο της ASHRAE (CRC 2019) και χορηγός στο συνέδριο «Energy in Buildings 2019», που πραγματοποιήθηκαν 26-29 Σεπτεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel, στην Αθήνα.

Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο περίπτερό της WILO Hellas, να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς καθώς και να συνομιλήσουν για διάφορα τεχνικά θέματα με τους μηχανικούς πωλήσεων της εταιρίας.

Η παρουσίαση σε λειτουργία της έξυπνης υδρολίπαντης αντλίας, υψηλής απόδοσης, STRATOS MAXO, έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις πολλές πρωτοποριακές δυνατότητες ρύθμισης και διασύνδεσης που έχει. 

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών ήταν και ο κ. Ιωάννης Λάππας (Director of Building Services Business Development of WILO SE), ο οποίος παρουσίασε το μείζον θέμα της ποιότητας του νερού στα κλειστά κυκλώματα θέρμανσης – ψύξης.

Κατά την τελετή απονομής βραβείων “Presidential Awards Ceremony” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/9/2019, η WILO Hellas τιμήθηκε για την πολυετή στήριξη, υποστήριξη και έμπνευση που παρέχει στο Ελληνικό Παράρτημα της Ashrae.
Ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο κ. Στάπας, ως Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της WILO Hellas για την  ευγενική αυτή χορηγία (CRC 2019)”.