Η υποβρύχια αντλία Wilo Actun ZETOS, είναι η καλύτερη λύση της WILO Hellas στην κατηγορία της. Τοποθετείται είτε οριζόντια είτε κατακόρυφα, διαθέτει πιστοποίηση για πόσιμο νερό κατά ACS και παρέχει χαμηλό κόστος κύκλου ζωής. Η εύκολη αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση της αντλίας, κάνει ακόμα πιο εύκολη τη συντήρηση της.
Η Wilo Actun ZETOS είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν συνδυαστεί με πιεστικό μανδύα, είναι κατάλληλη για τοποθέτηση εκτός γεώτρησης και εντός δεξαμενής.
Το ευρύ φάσμα εφαρμογών άντλησης – από ύδρευση / άρδευση έως και τα ορυχεία – οφείλεται αφενός στον υψηλό υδραυλικό βαθμό απόδοσης έως και 85,5%, αφετέρου στην ιδιαίτερη αντοχή της στη διάβρωση, λόγω της κατασκευής του υδραυλικού μέρους από χυτό ανοξείδωτο χάλυβα κατά DIN EN 1.4408 (AISI316) ή Duplex κατά DIN 1.4517 (AISI329). Έχοντας υψηλή αντοχή στη φθορά, επιτρέπει μέγιστη περιεκτικότητα σε άμμο, 150 gr/m³ αντλούμενου νερού.
Διατίθεται σε ειδική έκδοση με κεραμική επίστρωση CP για την προστασία κατά του σχηματισμού της ώχρας, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μικρότερο κόστος συντήρησης, εγκεκριμένη από τον FDA.
Επίσης, διατίθεται με κεραμική επίστρωση CT των πτερυγίων για αύξηση του υδραυλικού βαθμού απόδοσης έως και 2% με αποτέλεσμα την υψηλότερη απόδοση και το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον UBA και με πιστοποίηση για πόσιμο νερό κατά ACS.
Η υποβρύχια αντλία WiloActun ZETOS, είναι η καλύτερη αντλία στην κατηγορία της, καθώς διαθέτει:
  1. Δυνατότητα προσαρμογής της διαμέτρου των πτερωτών στο απαιτούμενο σημείο λειτουργίας, με όφελος τη μικρότερη απαιτούμενη ισχύ.
  2. Υψηλό υδραυλικό βαθμό απόδοσης έως 85,5%.
  3. Απαράμιλλη συνολική απόδοση, που ξεπερνάει το 75%, όταν συνδυαστεί με κινητήρα μόνιμου μαγνήτη.
  4. Υψηλή ανθεκτικότητα στην διάβρωση, λόγω κατασκευής υδραυλικού μέρους από ανοξείδωτο χυτοχάλυβα, κατά DIN4408 (AISI 316) ή Duplex κατά DIN4517 (AISI329).
  5. Υψηλή αντοχή στη φθορά: μέγιστη περιεκτικότητα άμμου 150 g/m³ ενώ είναι κατάλληλη για πόσιμο νερό, με πιστοποιητικό κατά ACS.
  6. Γρήγορη και εύκολη αποσυναρμολόγηση – συναρμολόγηση(δεν απαιτείται η χρήση ειδικών εργαλείων).
  7. Εύκολη συντήρηση.
  8. Χαμηλό κόστος κύκλου ζωής.