Οι χιλιάδες επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της Toyotomi για όλες τις καινοτόμες λύσεις κλιματισμού οικιακής, ημιεπαγγελματικής και επαγγελματικής χρήσης, αντλίες θερμότητας και αφυγραντήρες.
Το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσαν φυσικά η καινοτόμος σειρά Toyotomi ErAI, η πρώτη σειρά κλιματιστικών inverter με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), η νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών Toyotomi Sedai, αλλά και η αντλία θερμότητας αέρα/νερού Toyotomi Hydria+ που παρέχει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης για ένα αποδοτικό, άνετο σπίτι, αντικαθιστώντας τους λέβητες αερίου με ανανεώσιμη τεχνολογία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η παρουσία της Toyotomi στην Climatherm Energy 2024 επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξή της στην ελληνική αγορά. Η Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε στέκεται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στο καταναλωτικό κοινό και παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει καινοτόμες λύσεις υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας, μεριμνώντας παράλληλα για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και το μειωμένο ενεργειακό κόστος.
Σχετικά με τη ΓΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε
H Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε, εταιρία του Ομίλου Quest, ιδρύθηκε το 1987 ξεκινώντας τη συνεργασία της με την TOYOTOMI, τον κορυφαίο κατασκευαστή θερμαστρών κηροζίνης στον κόσμο, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την επίσημη και αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των προϊόντων θέρμανσης με την επωνυμία KEROSUN. Από το 1992 έγινε ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κλιματιστικών TOYOTOMI σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο, ενώ σταδιακά ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιό της με εδραιωμένες μάρκες στην αγορά Μικρών και Μεγάλων Οικιακών συσκευών.
Συγκαταλέγεται, σήμερα, στις ηγέτιδες εταιρείες στην αγορά του κλιματισμού, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της μάρκας Toyotomi, με σημαντική διείσδυση σε όλα τα κανάλια διανομής της λιανικής, με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και 780 σημεία πώλησης, καθώς και σε κανάλια εγκαταστατών και εργοληπτικές εταιρείες. Είναι επίσης, ένας από τους πέντε κορυφαίους προμηθευτές λιανικής στον τομέα των A/C, MDA, SDA, ενώ αναπτύσσει εξαγωγικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες