Η Survey Digital Photovoltaics ολοκλήρωσε επιτυχώς την σχεδίαση, προμήθεια και κατασκευή ενός cluster ενεργειακών κοινοτήτων στον Δομοκό, συνολικής ισχύος 50.3 MW. Αφορά 52 διαφορετικά έργα (6 x 500Kw, 33 x 1MW και 13 x 1,1MW), τα οποία υλοποιήθηκαν ταυτόχρονα.
Παράλληλα, η Survey Digital ολοκλήρωσε το ίδιο διάστημα και ένα επιπρόσθετο χαρτοφυλάκιο έργων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος 29MW, που αφορούν 46 x 100-500kW, 6 x 1MW έργα καθώς και 1,65ΜW που αφορούν έργα βιομηχανικών στεγών. Όλα τα συμβόλαια αφορούν εργολαβία κατασκευής με πλήρη προμήθεια εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων και των Φ/Β πανέλων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, η Survey Digital Photovoltaics θα αναλάβει και την λειτουργία και συντήρηση του εν λόγω χαρτοφυλακίου, το οποίο θα υποστηριχθεί τόσο από τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας, όσο και από το νέο της υποκατάστημα στα Τρίκαλα.
Πλέον η Survey Digital Photovoltaics έχει μόνιμο προσωπικό 54 στελεχών και εποχιακό 200+ στελεχών, ενώ μπορεί πια να αναλάβει συμβόλαια EPC δεκάδων ή και εκατοντάδων MW, με την εταιρεία να υποστηρίζεται από το σύνολο των ελληνικών Τραπεζών με τα αντίστοιχα εργαλεία εγγυητικών και κεφαλαίων κίνησης. Η Survey Digital Photovoltaics είναι μια sustainable και Great Place To Work εταιρεία (2022-2025), η οποία έκλεισε το 2023 με κύκλο εργασιών στα €29.9 εκ. με EBITDA στα €3.2 εκ., με μηδενικό μέχρι και σήμερα τραπεζικό δανεισμό, καθιστώντας την μια αξιόπιστη και βέλτιστη επιλογή εργολάβου κατασκευής και συντήρησης Φ/Β σταθμών.