Την προσθήκη νέων έργων O&M συνολικής ισχύος 2,5 MW στο χαρτοφυλάκιό της ανακοίνωσε η Messaritis Ανανεώσιμες, ως αποτέλεσμα της σύναψης «νέων εμπορικών συμφωνιών με εταιρίες που δραστηριοποιούνται δυναμικά στο χώρο της ενέργειας».
Ενδεικτικά, εταιρίες που εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση των έργων τους στην Messaritis Ανανεώσιμες είναι οι «OCEAN ENERGY ΑΕ», «Ι ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΠΛΕΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ»,  «VΙΟLΑ SΟLΑR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κ.α.
«H Messaritis Ανανεώσιμες έχοντας ενεργή και αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο των φωτοβολταϊκών για περισσότερο από μια δεκαετία, παραμένει πιστή στις αξίες της και φροντίζει για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, τεχνική υπεροχή και καινοτομία.
Τα στοιχεία αυτά αποτελούν εχέγγυο για τις εταιρίες οι οποίες ενδιαφέρονται για την μεγιστοποιήση της απόδοσης των επενδύσεών τους και εμπιστεύονται τη διαχείριση των έργων τους στη Messaritis Ανανεώσιμες.
Το 2018, μια χρονιά σταθμός για την επανεκκίνηση του κλάδου των φωτοβολταϊκών, η εταιρία έχει ήδη εξασφαλίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς και συνεχίζει δυναμικά την μακρόχρονη πορεία της», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.
Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955.
Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και πληθώρας άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2015 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC62446:2016.