Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή οι εργαζόμενοι στην Grundfos Ελλάς υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας τον Δανό Πρέσβη στην χώρα μας κ. Michael Braad, το πρωϊνό της Πέμπτης 23 Μαρτίου 2017.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Braad ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και συζήτησε με απλότητα και προσήνεια, ανταλλάσσοντας σκέψεις και απόψεις με τους εργαζομένους που βρίσκονταν στην εταιρεία, προκειμένου να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας της Grundfos Ελλάς ΑΕΒΕ, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα του δανέζικου πολυεθνικού ομίλου Grundfos –  του διεθνώς πρωτοπόρου κατασκευαστή αντλιών και αντλητικών συγκροτημάτων εξελιγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και απρόσκοπτη λειτουργικότητα.
H Grundfos Ελλάς διαθέτει τα προϊόντα του ομίλου στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου όπου και κατέχει περίοπτη θέση, επιχειρώντας με συνέχεια και συνέπεια από το 1993, έχοντας να επιδείξει έργα αναφοράς κάθε είδους και μεγέθους.
Η έδρα της εταιρείας είναι στον δήμο Παιανίας του νομού Αττικής όπου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3000 τ.μ. στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες, τα τμήματα πωλήσεων, marketing και τεχνικής υποστήριξης, τμήμα service κάθετου σχεδιασμού, αποθήκη ετοίμων προϊόντων και ανταλλακτικών, έκθεση λειτουργίας προϊόντων και αίθουσες για την πρακτική και θεωρητική κατάρτιση πελατών και συνεργατών.
Μετά την ξενάγηση του στις εγκαταστάσεις ο κ. Braad παρακολούθησε παρουσίαση σχετικά με το εταιρικό προφίλ, τις αξίες του ομίλου Grundfos και την παρουσία του στις διεθνείς αγορές, όπως επίσης και για τους στρατηγικούς άξονες που αφορούν την ανάπτυξη της Grundfos Ελλάς στην τοπική αγορά και τις δραστηριότητές της.

«Στην δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, η Grundfos Ελλάς ΑΕΒΕ επενδύει σε εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό, σφυρηλατεί σχέσεις αμοιβαιότητας με τους αξιόπιστους συνεργάτες της αλλά και διευρύνει τα δίκτυα συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα…»  ανέφερε κατά την προσφώνησή του ο κ. Νεκτάριος Κατσίρης, Country Manager της εταιρείας και συνέχισε λέγοντας… «έχουμε την υποχρέωση να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας, προσφέροντας τους  προϊόντα, τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης».Με το πέρας της εταιρικής παρουσίασης και πριν αποχωρήσει, ο κ. Braad μίλησε στους παρευρισκόμενους με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το περιβάλλον εργασίας και την ευγένεια την οποία συνάντησε, αλλά και για τον ενθουσιασμό και την ενέργεια των εργαζομένων τα οποία διέκρινε – προς την κατεύθυνση της επίτευξης των στόχων της Grundfos Ελλάς.