Η Enel Green Power ξεκίνησε την κατασκευή αιολικού πάρκου ισχύος 90 μεγαβάτ στην περιφέρεια Ροστόφ, στην Νότια Ρωσία, εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο το πρώτο έργο ΑΠΕ του ομίλου στην ρωσική επικράτεια.
Συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός του έργου αναμένεται να αγγίξει τα 132 εκατομμύρια ευρώ και προγραμματίζεται να τεθεί σε λειτουργία στα τέλη του 2020. Η παραγωγή του πάρκου προβλέπεται να φτάνει τις 320 GWh ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως.  
Η Enel Russia, παράλληλα με το αιολικό πάρκο Azov, είχε κερδίσει και το συμβόλαιο για ένα αντίστοιχο έργο στο Μουρμάνσκ, στον αρκτικό κύκλο, συνολικής ισχύος 201 μεγαβάτ, σε διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε το 2017.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Enel Green Power, κ. Antonio Cammisecra δήλωσε πως «με αυτό το νέο έργο αιολικής ενέργειας, ξεκινάμε το ταξίδι μας προς τη δημιουργία ενός αναώσιμου αποτυπώματος στη Ρωσία».
Πρόσθεσε δε, πως «στην προσοχή της ομίλου είναι να εξετάσει πιθανές νέες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στη χώρα στο τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ βασικός στόχος είναι η διαμόρφωση ενός διαφοροποιημένου μίγματος παραγωγής».