Η Grundfos Ελλάς ΑΕΒΕ, σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας, επαναπροσδιορισμού στόχων – προτεραιοτήτων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις νέες προκλήσεις της αγοράς, παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβής επαγγελματιών και ιδιωτών, εν ονόματι “CashBack.
Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για να «απολαύσετε» τη μοναδική εμπειρία ανταμοιβής της Grundfos Ελλάς ΑΕΒΕ;
  1. Αγοράστε ένα ή κάποια από τα προϊόντα MAGNA1, SCALA2, CM (all vesions), CMBE, CMBE TWIN, SOLOLIFT(all versions), JP (all versions), SEG (all versions) μέχρι και 30/6/2020 και εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της Grundfos μέσα σε 15 ημέρες.
Η ενέργεια απευθύνεται σε επαγγελματίες εγκαταστάτες, ιδιώτες και ισχύει για αγορές αξίας:
⇒ 500€ και άνω κουπόνι αξίας 20€
⇒ 1.000€ και άνω κουπόνι αξίας 50€
⇒ 2.000€ και άνω κουπόνι αξίας 100€
⇒ 3.000€ και άνω κουπόνι αξίας 150€
Η ενέργεια ισχύει και για τις συνολικές αγορές σας με κουπόνια αντίστοιχης αξίας.

Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει στο συγκεκριμένο link
  1. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα παραλάβετε ένα email επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση όπου και πρέπει να το αποδεχτείτε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
  2. Αποστολή σαρωμένου αντίγραφου/φωτογραφία του τιμολογίου/απόδειξη στο email: [email protected]. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 66 83 415 – Στο email σας θα πρέπει να υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία αποστολής για το κουπόνι καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Παραδείγματα δικαιούχων με αναλυτικά στοιχεία αποστολής:
⇒ Επαγγελματίας Υδραυλικός:φωτογραφία ή σάρωση τιμολογίου & αναλυτικά στοιχεία αποστολής.
⇒ Ιδιώτης:φωτογραφία ή σάρωση της απόδειξης, μία φωτογραφία από το προϊόν που έχετε αγοράσει, το όνομα του συνεργάτη – κατάστημα εμπορικού δικτύου & αναλυτικά στοιχεία αποστολής.
Τι αναφέρει η εταιρεία:
«Στο ταξίδι αυτό σφυρηλατήσαμε σχέσεις με Πελάτες και Συνεργάτες, οι οποίοι μας τίμησαν και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους. Σας ευχαριστούμε με το πρόγραμμα Grundfos CASH BACK όπου συνδυάζει την έξυπνη επιλογή με μεγάλες ανταμοιβές».

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής εδώ