Η Armet Mobility είναι μια Ελληνική εταιρεία αφιερωμένη στην αλλαγή του τρόπου, με τον οποίο ο κόσμος αντιλαμβάνεται την ηλεκτροκίνηση. Ως ο επίσημος εισαγωγέας των εταιριών Wallbox, Efacec και Alfen στην Ελλάδα, προμηθεύει έξυπνα συστήματα φόρτισης που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής με τις καλύτερες προδιαγραφές.
Με εμπειρία 64 χρόνων στα δίκτυα διανομής ρεύματος από την μητρική εταιρεία, η Armet Mobility εκτός από την προμήθεια των φορτιστών, αναλαμβάνει την μελέτη αλλά και την υλοποίηση των απαραίτητων υποδομών.
Προϊόντα
Σταθμοί φόρτισης:
 1. Οικιακοί σταθμοί φόρτισης wallbox από 3.7 kW μέχρι και 22 kW.
 2. Ημιδημόσιοι σταθμοί φόρτισης από 3.7 kW μέχρι και 22 kW.
 3. Δημόσιοι σταθμοί φόρτισης από 22 kW μέχρι και 500 kW.
Backend
Η εταιρία προσφέρει λογισμικό διαχείρισης σταθμών φόρτισης Ευρωπαϊκού οίκου προσαρμοσμένο κάθε φορά στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.
Υπηρεσίες:
 1. Αναλυτική μελέτη με σκοπό το βέλτιστο κόστος τόσο του εξοπλισμού αλλά και των αναγκαίων υποδομών καλύπτοντας πάντα όλες τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.
 2. Υλοποίηση των απαραίτητων υποδομών σε πανελλαδική κάλυψη.
 3. Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη για όλους τους πελάτες της.
Συγκριτικά πλεονεκτήματα:
 1. Δωρεάν λογισμικό διαχείρισης Wallbox.
 2. Με εμπειρία στον χώρο της ενέργειας από το 1957, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες των πελατών της.
 3. Η εταιρεία παρέχει πανελλαδικό δίκτυο εγκαταστατών και συντηρητών πλήρως εκπαιδευμένο, στις λύσεις που προσφέρει.
Με βάση τα παραπάνω η Armet Mobility βρίσκεται σε θέση να μπορεί να αναλαλμβάνει την εύρεση της κατάλληλης λύσης, για κάθε έργο αλλά και να υλοποιεί όλη την απαραίτητη υποδομή αυτού.
Wallbox
Η Armet Mobility είναι ο επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα για τους σταθμούς φόρτισης Wallbox, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οικιακών σταθμών φόρτισης. Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ενέργειας, η Wallbox έχει καταφέρει να κατασκευάζει έξυπνους σταθμούς φόρτισης, με ενσωματωμένο το λογισμικό διαχείρισης σταθμών φόρτισης myWallbox.

Η Wallbox επικεντρώνεται στο να υποστηρίξει τις αυτοκινητοβιομηχανίες των ηλεκτρικών και plugin υβριδικών αυτοκινήτων, με μια ελκυστική αλλά ταυτόχρονα εναλλακτική λύση καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.
Τέλος η Wallbox έχει θέσει ως στόχο, ο πελάτης της να αισθανθεί τη διαδικασία φόρτισης τόσο απλή και κατανοητή, όσο το γέμισμα του αυτοκίνητου του, με συμβατικά καύσιμα, με απώτερο σκοπό να μειώσει τις ανασφάλειες των πελατών κατά τη διαδικασία αγοράς ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η Wallbox σχεδιάζει έξυπνα συστήματα φόρτισης με μοναδικές προδιαγραφές ιδανικά τόσο για το σπίτι όσο και την επιχείρηση σας.
Power Boost
Το Power Boost μετράει συνεχώς την καταναλισκόμενη ισχύ της εγκατάστασης και «δίνει» την υπόλοιπη στον φορτιστή του αυτοκινήτου. Σβήσατε τα φώτα σε ένα δωμάτιο; Ανάψατε το θερμοσίφωνα; Το Power Boost αυτομάτως προαρμόζει την ισχύ του φορτιστή και σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία φόρτισης χωρίς προβλήματα και διακοπές.
ΜyWallbox: Νέα τεχνολογία στην εμπειρία διαχείρισης φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων
Εφαρμογή για κινητό

 1. Παρακολουθήστε την κατάσταση του φορτιστή σας και ελέγξτε τον απομακρυσμένα από οπουδήποτε.
 2. Πρόγραμμα για χρέωση σε φθηνότερες τιμές.
 3. Προβολή στατιστικών σε πραγματικό χρόνο.
 4. Προστατέψτε το φορτιστή σας, αποκλείοντας τον από ανεπιθύμητη χρήση.
Στατιστικά:

 1. Δείτε τις συνεδρίες φόρτισης ανά πάσα στιγμή.
 2. Φιλτράρισμα κατά χρονικές περιόδους.
 3. Δείτε τα δεδομένα φόρτισης σε πραγματικό χρόνο.
 4. Παρακολουθήστε την κατανάλωση μέσω γραφημάτων και διαγραμμάτων.
Monitoring & control:

 1. Δείτε τη δραστηριότητα των φορτιστών σας σε πραγματικό χρόνο.
 2. Παρακολουθήστε την κατάσταση των φορτιστών σας και τη χρήση τους σε πραγματικό χρόνο.
 3. Ελέγξτε την πρόσβαση των χρηστών σε όλες τις τοποθεσίες.
 4. Ενημερώστε τις συσκευές σας από απόσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Διεύθυνση: 1ο χλμ. Μαρκοπούλου – Καλυβίων  | Τ.Κ.: 19003 – Μαρκόπουλο Αττικής | Τηλ.: 2299022077 | Email: [email protected]