Η IDATOR ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην επιχειρηματική αποστολή του Ελληνοαλβανικού Βιομηχανικού, Εμπορικού και Επαγγελματικού Σωματείου στην Αλβανία. Η αποστολή, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, είχε ως στόχο την ενίσχυση των διασυνοριακών συνεργασιών και την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, σε κλάδους της βιομηχανίας και της τεχνολογίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDATOR, κ. Γιώργος Ευστρατιάδης, και ο υπεύθυνος περιοχής, κ. Παναγιώτης Γιαγκλής, εκπροσώπησαν την εταιρεία στην αποστολή, παρουσιάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της IDATOR σε αλβανικές επιχειρήσεις.
Πηγή φωτογραφίας: Idator (ΔΤ)
Κεντρικό σημείο της παρουσίασης της IDATOR αποτέλεσαν τα πυροσβεστικά και πιεστικά συγκροτήματα ΜΕΤΤΑ, τα οποία απολαμβάνουν ήδη μεγάλης αναγνώρισης στην αγορά. Παράλληλα, η εταιρεία αξιοποίησε την ευκαιρία για να προωθήσει τα αναγνωρισμένα brands Flygt και Lowara, καθώς και άλλες λύσεις για τον τομέα του νερού, των λυμάτων και της πολιτικής προστασίας, για τα οποία η IDATOR είναι επίσημος διανομέας στην Αλβανία.
Πηγή φωτογραφίας: Idator (ΔΤ)
«Η συμμετοχή μας στην επιχειρηματική αποστολή στην Αλβανία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της IDATOR στις αγορές των Βαλκανίων», δήλωσε ο κ. Γιώργος Ευστρατιάδης. «Σε συνεργασία με την Xylem αλλά και με την περαιτέρω ανάπτυξη των δικών μας προϊόντων με το brand ΜΕΤΤΑ, συνεχίζουμε την στρατηγική μας για ανάπτυξη των επιχειρηματικών μας σχέσεων στην περιοχή και ειδικά στην Αλβανία».