Ο νέος τριφασικός υβριδικός μετατροπέας Fronius Symo GEN24 PLUS, σε κατηγορίες ισχύος 6 – 10kW, φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία, καθώς για πρώτη φορά ενάς Fronius μετατροπέας παρέχει:
  1. απευθείας back up ισχύ κατά την διάρκεια της ημέρας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα φ/β ισχύ ΧΩΡΙΣ την ανάγκη σύνδεσης μπαταρίας,
  2. από την ξεχωριστή έξοδό του με την ονομασία PV POINT,
  3. πολύ απλά, χωρίς την ανάγκη κατασκευής ξεχωριστού ηλεκτρολογικού πίνακα, απευθείας σε μια πρίζα με ένα RCD,
  4. μέχρι 3kW σε μια φάση,
  5. την δυνατότητα σε διακοπή ρεύματος να τροφοδοτήσει βασικά φορτία όπως ψυγείο, τηλεόραση, φωτισμό ή φόρτιση συσκευών όπως Laptop, κινητό τηλέφωνο κ.α.
Επιπλέον της δυνατότητας για μονοφασικό backup κατά την διάρκεια της ημέρας μέσω του PV POINT, ο Fronius Symo GEN24 PLUS παρέχει την δυνατότητα για υβριδική λειτουργία σε συνδυασμό με τις μπαταρίες της BYD HVM και HVS.

Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει και τριφασικό backup όλο το 24ωρο με πολύ μεγάλες δυνατότητες ισχύος και ενέργειας που φτάνουν μέχρι τα 10kW και 22.1kWh αντίστοιχα ανάλογα με τον συνδυασμό της μπαταρίας. Έτσι, είναι δυνατή η λειτουργία ακόμα και μεγαλύτερων τριφασικών καταναλωτών, όπως αντλιών θερμότητας, για αυτονομία και ευελιξία.
Ο Fronius Symo GEN24 PLUS ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές της Fronius συνοδεύεται από μια πληθώρα κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών σε συνέχεια όλων των υπαρχόντων προϊόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Fronius Greece | Τηλ: 210 28 47 500 | E-mail: [email protected]