Καθήκοντα αναλαμβάνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής Α.Ε.), 100% θυγατρικής της ΔΕΠΑ, κατόπιν συγκρότησης σε Σώμα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΑ Αττικής, με εκτελεστικά καθήκοντα στον Πρόεδρο έχει ως εξής:  
  1. Πρόεδρος: Πίερρος Χατζηγιάννης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η.Υ. ΕΜΠ, MSc Εφαρμοσμένα Οικονομικά & Χρηματοοικονομικά, ΟΠΑ
  2. Αντιπρόεδρος: Γρηγόριος Κουκέας, Νομικός – Οικονομολόγος
  3. Μέλη:
Νικόλαος Βεντίκος, Αναπληρωτής Καθηγητής ΕΜΠ
Σόλων Δεσποτόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός
Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης  
Ο κ. Χατζηγιάννης Πιέρρος, είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος MSc στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά & Χρηματοοικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με εμπειρία άνω των 15 ετών στο χώρο του φυσικού αερίου και των πετρελαιοειδών. Έχει διατελέσει Διευθυντής Δραστηριοτήτων Διοικητικών Υπηρεσιών του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), ενώ επί σειρά ετών υπήρξε Επικεφαλής των Οργανωτικών Μονάδων Διαχείρισης Συμβάσεων και Τιμολόγησης. Στην πολυετή δραστηριοποίησή του στο φυσικό αέριο έχει ασχοληθεί ενεργά με ρυθμιστικά και οικονομικά θέματα αγοράς φυσικού αερίου. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως διοικητικός στέλεχος και επιβλέπων μηχανικός σε  κατασκευαστικές εταιρείες,  σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μεγάλα ενεργειακά έργα σε όλη τη χώρα. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε έργα πληροφορικής, όπου μεταξύ άλλων σχεδίασε και υλοποίησε το Πιλοτικό Πληροφοριακό Σύστημα Ρυθμιζόμενων Υπηρεσιών Φυσικού Αερίου. Είναι Εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας στο Τεχνικό Συμβούλιο της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας.  
Ο κ. Γρηγόριος Κουκέας, είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με ειδίκευση και πολυετή εμπειρία στο εργατικό δίκαιο. Είναι επίσης απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών (Οικονομικό Τμήμα Νομικής) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε συνεργάτης στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού (1990-1993). Κατά την περίοδο 2007 – 2009 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ Α.Ε.