Σε διαβούλευση έθεσε σήμερα η ΡΑΕ το Πενταετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής Λοιπής Ελλάδας 2021-2025, όπως υποβλήθηκε από τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ).
Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 58 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής (ΦΕΚ Β’ 1507/02.05.2018), όπως ισχύει, στο Σχέδιο Προγράμματος Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής αναφέρονται διακριτά:
  1. Οι περιοχές στις οποίες προγραμματίζεται η αναβάθμιση υφιστάμενων Δικτύων Διανομής, ο σχετικός προϋπολογισμός και το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα.
  2. Οι νέες περιοχές στις οποίες προγραμματίζεται η επέκταση του Δικτύου Διανομής, ο σχετικός προϋπολογισμός και το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα.
  3. Ο προϋπολογισμός έργων για την πραγματοποίηση νέων συνδέσεων σε υφιστάμενο Δίκτυο Διανομής και το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα.
  4. Ο τρόπος χρηματοδότησης και ο τρόπος ανάκτησης των αντίστοιχων επενδύσεων.
  5. Η επίπτωση στα Τιμολόγια Βασικής Δραστηριότητας Δικτύου Διανομής.
Η ΡΑΕ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να διατυπώσουν τη γνώμη τους και να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους επί του συνημμένου Πενταετούς Προγράμματος Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής Λοιπής Ελλάδας 2021-2025, με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση [email protected], μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου 2020.
Η ΡΑΕ, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45), θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.
Συνημμένα αρχεία:
  1. Πενταετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής Λοιπής Ελλάδας 2021-2025