Οι φορτιστές witty της Hager αποτελούν την ιδανική λύση για γρήγορη, ασφαλή και οικονομική φόρτιση ηλεκτρικών και υβριδικών plugin οχημάτων, τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικά κτήρια, χάρη στο εργονομικό σχεδιασμό τους, την εύκολη εγκατάσταση, την ποιότητα των υλικών τους και την ευφυή λειτουργικότητά τους.
Οι σταθμοί witty υποστηρίζουν τη μέθοδο φόρτισης Mode 3, μέσω πρίζας type 2 με προστασία, που αποτελεί τον ασφαλέστερο και ταχύτερο τρόπο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ προαιρετικά υποστηρίζουν και τη μέθοδο Mode 2, μέσω πρίζας σούκο δίνοντας στον κάτοχο κάθε οχήματος τη δυνατότητα να φορτίσει ακόμα κι αν δεν έχει καλώδιο τύπου type 2 απλά χρησιμοποιώντας το καλώδιο για πρίζα σούκο που διαθέτει εργοστασιακά κάθε όχημα.
Επιπλέον παρέχουν τη δυνατότητα ελεύθερης ή ελεγχόμενης πρόσβασης στη φόρτιση μέσω χρήσης RFID καρτών, επίτοιχη ή επιδαπέδια τοποθέτηση με βάση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, χάρη στον βαθμό αντοχής σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες IK10, στη στεγανότητα IP54 και στο εξωτερικό περίβλημα από ανθεκτικό UV-resistant υλικό ή ανοξείδωτο χάλυβα (αναλόγως την έκδοση).  
1) witty.home: H οικιακή λύση
Μονοφασικός ή τριφασικός, UV-resistant υλικό περιβλήματος, ελεύθερη πρόσβαση, κατάλληλος για ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων.

2) witty.premium: H λύση για ελεγχόμενη πρόσβαση στη φόρτιση
Μονοφασικός ή τριφασικός, UV-resistant υλικό περιβλήματος, ελεγχόμενη πρόσβαση με τη χρήση RFID καρτών, κατάλληλος για ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης συγκροτημάτων κατοικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων, εταιριών κλπ.

3) witty.park: H λύση για τους χώρους στάθμευσης δημόσιας πρόσβασης– συμβατότητα με OCPP
Διπλός σταθμός ταχείας φόρτισης (παράλληλη φόρτιση 2 οχημάτων), τριφασικός, περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα, ελεγχόμενη πρόσβαση με τη χρήση RFID καρτών, δυνατότητα επικοινωνίας με παρόχους απομακρυσμένης κεντρικής διαχείρισης φόρτισης (OCPP: πρωτόκολλο που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση του σταθμού, την πρόσβαση και την χρέωση των χρηστών ανά kWh μέσω application κα.).
Οι εκδόσεις witty.home και witty.premium έχουν βραβευθεί με το διεθνούς φήμης βραβείο Red Dot Design Award τόσο για το εργονομικό τους σχεδιασμό (καλάθι αποθήκευσης τους φις στο άνω μέρος του σταθμού, διαθέσιμος χώρος περιτύλιξης καλωδίου στο πίσω μέρος του κα.) όσο και για τη μινιμαλ και ξεκάθαρη αισθητική του που ενισχύει την λειτουργικότητά του.
Μέσω μιας μόνο ενσωματωμένης μπάρας LED στην πρόσοψη του σταθμού, ο χρήστης ενημερώνεται με ξεκάθαρες οπτικές ενδείξεις για την κατάσταση λειτουργίας του.
Τέλος τα χαρακτηριστικά των σταθμών witty που προσφέρουν τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας στον χρήστη είναι:
  1. η δυνατότητα φόρτισης σε αναμονή, ώστε η φόρτιση να ξεκινά με την έναρξη του νυχτερινού τιμολογίου,
  2. η δυνατότητα ρύθμισης της ισχύς σύμφωνα με τις δυνατότητες της ηλεκτρικής εγκατάστασης,
  3. ο απομακρυσμένος έλεγχος για εκκίνηση, παύση και περιορισμό ρεύματος φόρτισης.
Ειδικά για τις εκδόσεις witty.home και witty.premium, η ρύθμιση της ισχύος φόρτισης μπορεί να γίνεται και δυναμικά με χρήση του διαχειριστή φορτίων. Η συσκευή αυτή επιτρέπει στον σταθμό να προσαρμόζει το ρεύμα φόρτισης, ανάλογα με τη διαθέσιμη ισχύ κάθε στιγμή, με σκοπό την αποφυγή blackout.
Σε περίπτωση ύπαρξης φωτοβολταϊκής συστοιχίας, ο διαχειριστής φορτίων μπορεί εναλλακτικά να αναγνωρίζει την παραγόμενη ενέργεια και να προσαρμόζει την ισχύ του σταθμού στο επίπεδο αυτό. Πράσινη οδήγηση στο 100%!