Το νέο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου, που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο, με συνολική έκταση 1.400.000 τ.μ., με δυνατότητα εξυπηρέτησης 45.000.000 επιβατών ετησίως και συνολικής επένδυσης $11.000.000.000, είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο.
Το τεχνολογικά προηγμένο αεροδρόμιο ακολουθεί τη φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία της «πράσινης πόλης» χάρη στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της Xylem Inc.
Συγκεκριμένα, η Xylem Inc., παρείχε αντλίες Flygt για την αποστράγγιση των αεροδιαδρόμων και τον εξοπλισμό τους συστήματος γεωθερμίας για τις κτιριακές εγκαταστάσεις.
Με την Xylem Inc., εξασφαλίστηκε η αδιάκοπη λειτουργία του αεροδρομίου ακόμη και στα πιο ακραία φαινόμενα βροχόπτωσης και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, έως και 10%, στο σύστημα HVAC.
Λίγα λόγια για την Υδάτωρ:
Η εταιρεία Υδάτωρ, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Xylem Inc., κορυφαίας εταιρείας στην τεχνολογία νερού στην παγκόσμια αγορά, με τα ευρέως αναγνωρισμένα προϊόντα, FLYGT-LOWARA-GODWIN-SANITAIRE-WEDECO.
Υπενθυμίζουμε ότι η Υδάτωρ δραστηριοποιείται στο κλάδο της διαχείρισης νερού και λυμάτων από το 1969, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες ενεργειακά αποδοτικές και με το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.