Από σήμερα, οι ενεργειακές και αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Μουζακίου αλλάζουν, με την έναρξη των εργασιών για την εγκατάσταση φυσικού αέριου.
Το πρωί ο δήμαρχος Μουζακίου, Φάνης Στάθης, συναντήθηκε με τον κ. Δημήτρη Πώποτα, διευθυντή κατασκευής Δικτύου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, και τον κ. Ευάγγελο Σινάνη, υπεύθυνο στον τομέα Ανάπτυξης Δικτύου, και σχεδίασαν τον προγραμματισμό του έργου.
Για τις εργασίες του φυσικού αερίου που ξεκινούν σήμερα, ο δήμαρχος Μουζακίου τόνισε σε χθεσινές του δηλώσεις:
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως το φυσικό αέριο, ένα μεγαλόπνοο έργο για τον τόπο μας ξεκινάει αύριο στο Μουζάκι. Σήμερα, το πρωί κάναμε τον προγραμματισμό με τους μηχανικούς της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Δημήτρη Πώποτα και Ευάγγελο Σινάνη και σχεδιάσαμε την καλύτερη δυνατή ροή του έργου. Στη συνέχεια κάναμε αυτοψία στις εγκαταστάσεις των δημοτικών κτηρίων για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Οι εργασίες του δικτύου θα ολοκληρωθούν στις αρχές Οκτώβρη και από εκεί και πέρα η αεριοδότηση – σύμφωνα πάντα με τον βασικό σχεδιασμό που είχαμε συμφωνήσει με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ – θα γίνει το Νοέμβριο. Η δέσμευσή μας για αυτό το έργο ζωής παίρνει σάρκα και οστά. Ζητώ την κατανόηση των συνδημοτών μας για τις όποιες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Αυτό που οραματιζόμαστε για το δήμο μας, με σταθερά βήματα υλοποιείται».