Η περίοδος της θέρμανσης πλησιάζει και μαζί της η ευαισθητοποίηση μας για τη θέρμανση. Στην καλύτερη περίπτωση οι καταναλωτές και τελικοί χρήστες, «ανησυχούν», για το πόση κατανάλωση θα κάνουν στη θέρμανση και τι κόστος θα έχει αυτό για την τσέπη τους. Στην χειρότερη περίπτωση ο κυκλοφορητής θέρμανσης, μπορεί να λειτουργεί αναποτελεσματικά ή και καθόλου. Το θέμα της αντικατάστασης του παλιού κυκλοφορητή έρχεται  στο επίκεντρο.
Για το λόγο αυτό φέτος το φθινόπωρο η WILO ξεκινάει μια εκστρατεία που επικεντρώνεται, στις μονοκατοικίες και στα συγκροτήματα κατοικιών στους τομείς της θέρμανσης  και της  κυκλοφορίας ζεστού νερού. Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας έχει δημιουργηθεί μια νέα ιστοσελίδα μέσα στο κεντρικό site της WILO, όπου μπορεί να την επισκεφθεί κανείς στον σύνδεσμο: Σύγχρονες λύσεις κεντρικής θέρμανσης & ζεστού νερού χρήσης για το σπίτι σας | Wilo
Η νέα αυτή σελίδα είναι ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους επαγγελματίες εγκαταστάτες, υδραυλικούς, θερμοϋδραυλικούς, αλλά και τους τελικούς χρήστες.
Στόχος μέσα από αυτή την ενέργεια  είναι να υποστηρίξουμε και να  διευκολύνουμε όλους τους επαγγελματίες εγκαταστάτες, υδραυλικούς, θερμοϋδραυλικούς στην καθημερινή τους εργασία. Το όφελος της αντικατάστασης του παλιού κυκλοφορητή για τον τελικό χρήστη, είναι η εξοικονόμηση σε ενέργεια και κόστος στον λογαριασμό του, έως και 80%. Αυτό είναι κάτι που το διευκρινίζουμε και το επισημαίνουμε συνεχώς στις επαγγελματικές συμβουλές και την εφαρμογή στους επαγγελματίες θερμοϋδραυλικούς.
Μπείτε στη νέα σελίδα της Wilo και λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου κυκλοφορητή
Μέσα από τη νέα σελίδα προσφέρεται επίσης βοήθεια για την σωστή επιλογή του κατάλληλου κυκλοφορητή, πρακτική εκπαίδευση, συμβουλές καθώς και tips για την καθημερινότητα στην εργασία των επαγγελματιών εγκαταστατών. Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι θα εντοπίσουν μια ολοκληρωμένη λίστα με όλες τις εφαρμογές, τα εργαλεία και την γκάμα υπηρεσιών της Wilo.
PLUS BONUS! Γιατί η ζωή με τη Wilo γίνεται πιο εύκολη!
Επωφεληθείτε από την 5ετή εγγύησή μας!
Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας, η WILO ενημερώνει όλους τους επαγγελματίες εγκαταστάτες και όχι μόνο, ότι γίνεται επέκταση εγγύησης από 2 σε 5 έτη για τους παρακάτω κυκλοφορητές:
  1. Wilo Yonos PICO
  2. Wilo Yonos PICO 1.0
  3. Wilo Stratos PICO
  4. Wilo Atmos PICO
  5. Wilo Varios PICO STG