Η Grundfos Ελλάς αναπτύσσει το δίκτυό της

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, η Grundfos Ελλάς συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών – Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ). 
Η Grundfos εκμεταλλεύτηκε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να προχωρήσει σε ισχυρή δικτύωση και ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων με τον κόσμο των Ελλήνων μελετητών, γεγονός που ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα.
Περισσότερα από 160 μεγάλα μελετητικά γραφεία, δημόσιοι φορείς και καθηγητές συμμετείχαν στο ετήσιο συνέδριο που περιελάμβανε ομιλίες και παρουσιάσεις καθώς και επίσημο δείπνο για όλους τους συμμετέχοντες.
Επιπλέον, η Grundfos Ελλάς πραγματοποίησε παρουσίαση των προϊόντων της στο τέλος της πρώτης ημέρας του συνεδρίου, τονίζοντας την ισχυρή παρουσία της σε μεγάλα έργα άλλα και σε νέες τεχνολογίες.
Το 2ήμερο συνέδριο που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 29 & 30/09/2017 απεδείχθη ως μια συνολική επιτυχία για την Grundfos Ελλάς, καθώς η παρουσία του brand και των προϊόντων της εταιρείας ήταν ιδιαίτερα αισθητή καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέροντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν επαρκώς για τις προϊοντικές λύσεις της Grundfos.