Σκοπός της Carrier είναι η δημιουργία συστημάτων κλιματισμού που όχι μόνο θα καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου του εσωτερικού κλίματος αλλά θα προσφέρουν την βέλτιστη άνεση με την μέγιστη απόδοση και αποδοτικότητα.  
Το νέο XCT7 αποτελεί την έβδομη γενιά των συστημάτων Μεταβλητή Ροής Ψυκτικού Μέσου (Variable Refrigerant Flow – VRF) της Carrier και χαρακτηρίζεται από νέες καινοτομίες που επιτρέπουν να προσφέρει υψηλή αξιοπιστία, κορυφαία απόδοση, αυξημένη αποδοτικότητα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, βέλτιστη εμπειρία χρήστη, εύκολη λειτουργία και ευέλικτη εγκατάσταση.  
Το XCT7 μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε μικρής ή μεγάλης εφαρμογής. Μπορούν να συνδυαστούν έως τέσσερις εξωτερικές μονάδες για να επιτευχθεί ισχύς 104Hp και κάθε εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδεθεί με έως 64 εσωτερικές μονάδες 
Η αξιοπιστία και η απόδοση βρίσκονται στο επίκεντρο του XCT7 χάρη στον συνδυασμό προηγμένων χαρακτηριστικών όπως:  
  1. Ένα συμπυκνωτή με τεχνολογία μαύρης βαφής στα πτερύγια για ενισχυμένη προστασία έναντι της διάβρωσης.
  2. Τεχνολογία συμπιεστή που προλαμβάνει την επιστροφή υγρού ψυκτικού ρευστού και μειώνει τις βλάβες από την αιτία αυτή.
  3. Βελτιωμένη και πιο ισορροπημένη διανομή ψυκτικού ρευστού λόγω του φυγοκεντρικού διαχωριστή ελαίου.
  4. Ομαλή παροχή λιπαντικού λόγω της τεχνολογίας ανάκτησης λαδιού 10 σταδίων.
Για τον σχεδιασμό του XCT7 χρησιμοποιήθηκαν καινοτόμες τεχνολογίες που επιτρέπουν την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ώστε το νέο σύστημα να ανταποκρίνεται και στη στρατηγική της Carrier για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των συστημάτων της.

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο και το εταιρικό φυλλάδιο μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://ahi-carrier.gr/xct7-vrf-system/

Σχετικά με την Carrier:
Η Carrier Global Corporation ιδρύθηκε το 1902 από τον εφευρέτη του σύγχρονου κλιματισμού, Willis Carrier, και από τότε εξελίσσει συνεχώς τη δραστηριότητα της. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά προσφέροντας, με σεβασμό στις επόμενες γενιές, βιώσιμες λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Εξαερισμού, Ψύξης, Πυρασφάλειας και Ασφάλειας με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Το τμήμα Κλιματισμού, Θέρμανσης, Εξαερισμού (HVAC) διαθέτει κορυφαίες λύσεις για τη βελτίωση της άνεσης σε ένα εσωτερικό χώρο και βοηθάει στη βελτίωση της ζωής, της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας όσων ζουν και εργάζονται σε αυτόν. Από τα κορυφαία προϊόντα και τις υπηρεσίες έως τους καινοτόμους ελέγχους και τα συστήματα αυτοματισμού κτιρίων, οδηγεί το μέλλον των έξυπνων και βιώσιμων οικιακών, ημικεντρικών και κεντρικών εφαρμογών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το carrier.com ή ακολουθήστε το @Carrier στο Twitter.