H Υδάτωρ Α.Ε., αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του μελετητικού – συμβουλευτικού κλάδου στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και την ουσιαστική συμβολή του στην χάραξη πολιτικών και αναπτυξιακών στρατηγικών σχεδίων στην σύγχρονη εποχή, στήριξε έμπρακτα το συνέδριο που διοργάνωσε ο ΣΕΓΜ με θέμα «Οι Μελετητικές – Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις μπροστά στις νέες απαιτήσεις και αγορές», ως χρυσός χορηγός.  
Το συνέδριο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, στο ξενοδοχείο Hilton Athens, στις 26 και 27 Σεπτέμβριου 2019, και χαρακτηρίστηκε ως υψηλού- ευρωπαϊκού επιπέδου, τόσο για τη σύγχρονη θεματολογία που κάλυψε όσο και για το κύρος των εισηγητών του.

Περισσότεροι από 280 σύνεδροι, που παρακολούθησαν το συνέδριο, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες της Xylem Inc. στον κλάδο διαχείρισης νερού και λυμάτων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο κ. Gerald Markl, Business Development Analytics της Xylem Inc. έγειρε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, παρουσιάζοντας τις νέες τεχνολογίες της Χylem Inc. στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού του νερού.

Η Χylem Inc. ως πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της, παρέχει στον μελετητή- σύμβουλο καινοτόμα – ανταγωνιστικά εργαλεία, που θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες διαχείρισης νερού και λυμάτων των μελλοντικών γενιών σεβόμενη παράλληλα τους κανόνες της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η Υδάτωρ Α.Ε. στέκεται αρωγός των προσπαθειών του μελετητικού – συμβουλευτικού τομέα και υπόσχεται ότι θα στηρίξει και στον μέλλον ανάλογες εκδηλώσεις.