Η Messaritis Ανανεώσιμες κατανοώντας τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς ΑΠΕ καθώς και την καθυστέρηση υλοποίησης των προγραμματισμένων επενδύσεων που επέφερε η πανδημία του COVID-19 έρχεται να δώσει τη λύση σε επενδύσεις που αναζητούν ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό και άμεσους χρόνους κατασκευής.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προκειμένου να εξασφαλίσει ότι τα ώριμα έργα των πελατών της, θα ολοκληρωθούν πριν την επικείμενη αλλαγή των τιμών πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας, διαθέτει ετοιμοπαράδοτα φωτοβολταϊκά πλαίσια, inverters και βάσεις στήριξης.
Το τμήμα EPC της εταιρίας ήδη εργάζεται προς την κατεύθυνση της ελαχιστοποίησης του χρόνου εγκατάστασης, ώστε να μπορεί να παραδώσει έργα άμεσα αλλά και τεχνικά άρτια, χωρίς εκπτώσεις της «τελευταίας στιγμής».  
Με την εγγύηση του ονόματος της Messaritis Ανανεώσιμες και την tailor made εξυπηρέτηση από τους εξειδικευμένους μηχανικούς πωλήσεων προσφέρεται η εύρεση της βέλτιστης τεχνοοικονομικής λύσης για κάθε project.
Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία  από το 2007.
Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 80 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 180 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά. Η εταιρία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.