Η HALCOR, τομέας σωλήνων χαλκού της EΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ A.E., συνεχίζει με επιτυχία το μεγάλο πανελλήνιο διαδικτυακό διαγωνισμό, με τίτλο «Εγκαταστάτης της Χρονιάς» και επεκτείνει τη διάρκεια του μέχρι 31/12/2021.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στον ιστότοπο www.egatastatisxronias.gr και παροτρύνει τους εγκαταστάτες (υδραυλικούς, θερμοϋδραυλικούς και ψυκτικούς) να καταθέσουν το έργο τους με εγκατάσταση που πραγματοποίησαν ή θα ολοκληρώσουν στο διάστημα που διενεργείται ο διαγωνισμός και να διεκδικήσουν μεγάλα δώρα.
Η Κριτική Επιτροπή, θα αξιολογήσει τα έργα σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν αναρτηθεί στο microsite, η οποία αποτελείται από: Εκπρόσωπο Ελληνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού Ε.Ι.Α.Χ., Εκπρόσωπο Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλλάδας Ο.Β.Υ.Ε., Εκπρόσωπο Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε., Εκπρόσωπο Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδας Ο.Ψ.Ε., Εκπρόσωπο Ποιοτικού Ελέγχου ΧΑΛΚΟΡ.
Οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο CITROEN BERLINGO VAN με εξοπλισμό επαγγελματικών ραφιών και τρία βραβεία με δώρο Τεχνολογίας, το iPhone XS, 64GB.

Το βραβείο καινοτόμας μελέτης θα κερδίσει ένα Laptop Lenovo με ενσωματωμένο πρόγραμμα σχεδιασμού εγκαταστάσεων. Οι εγκαταστάτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος και να καταθέσουν το έργο τους έως και τις 31/12/2021.
Λίγα λόγια για τη HALCOR:
Η HALCOR είναι μια σύγχρονη ελληνική βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χαλκού και κραμάτων χαλκού για περισσότερα από 80 χρόνια. Κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά ενώ είναι ο μοναδικός παραγωγός σωλήνων χαλκού στην Ελλάδα.
Δίνει μεγάλη έμφαση στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και έμπρακτη δέσμευση για την τήρηση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης καθώς όλες οι παραγωγικές εγκαταστάσεις αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.