Το πέμπτο διαδικτυακό σεμινάριο της Schneider Electric για τους συνεργάτες και πελάτες της, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2023 με θέμα: «Πλατφόρμες ενεργειακής παρακολούθησης και διαχείρισης: Power Monitoring Expert (PME) και Power Advisor (PA)». 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προηγμένες λύσεις της Schneider Electric όσον αφορά στην ενεργειακή διαχείριση και εποπτεία για εφαρμογές στον κλάδο της βιομηχανίας, του retail, αλλά και των data centers.
Συγκεκριμένα, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τις πλατφόρμες ενεργειακής παρακολούθησης Power Monitoring Expert και Power Advisor που στόχο έχουν όχι μόνο την καταγραφή των ενεργειακών δεδομένων, αλλά και τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και αξιοπιστίας των συστημάτων μέσω της οπτικοποίησης και των αναλύσεων που προσφέρουν.
Για να κάνετε την εγγραφή σας και να παρακολουθήσετε το σεμινάριο διαδικτυακά, πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγραμματισμένα webinars της Schneider Electric, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.se.com/gr/el/about-us/events/