Διαγωνισμός μελέτης & κατασκευής έργων υποδομής 10 αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 19,80 MW

Η εταιρεία ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. (Αναθέτουσα Αρχή), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε συμμετοχή σε Διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για την ανάδειξη Αναδόχου του Έργου:

«ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΔΕΚΑ (10) ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 19,80 MW ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ 5,40 MW, ΠΕΡΔΙΚΙ ΙΚΑΡΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ 0,90 MW, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΙΣΧΥΟΣ 0,90 MW, ΣΙΓΡΙ ΛΕΣΒΟΥ ΙΣΧΥΟΣ 2,70 MW, ΒΙΓΛΑ ΛΗΜΝΟΥ ΙΣΧΥΟΣ 0,90 MW, ΛΑΚΑΚΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ 1,80 MW, ΜΕΛΑΝΙΟΣ ΧΙΟΥ ΙΣΧΥΟΣ 2,70 MW, ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΨΑΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 1,80 MW, ΠΟΤΑΜΙΑ ΧΙΟΥ ΙΣΧΥΟΣ 0,90 MW KAI ΤΗΓΑΝΙ ΜΥΚΟΝΟΥ ΙΣΧΥΟΣ 1,80 MW», συνολικού ενδεικτικού Προϋπολογισμού, κατά τη μελέτη της Αναθέτουσας Αρχής, πέντε εκατομμυρίων διακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (5.230.000,00€), πλέον ΦΠΑ.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Η σχετική Προκήρυξη Σύμβασης απεστάλη για δημοσίευση στο Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 06/09/2017. Τα Τεύχη της Διακήρυξης αναρτώνται και διατίθενται δωρεάν στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. (www.ppcr.gr)

Τα Τεύχη της Διακήρυξης, όπως αυτά αναφέρονται στο Άρθρο 1 του Τεύχους «Όροι και Οδηγίες του Διαγωνισμού», διατίθενται μέχρι τις 02/10/2017 έως την ώρα 12:00 π.μ.. Για την πρόσβαση στο σύνολο των Τευχών της Διακήρυξης (πλην του Τεύχους 6 – «Σχέδια – Μελέτες – Αδειοδοτήσεις»), απαιτείται η παραλαβή κωδικού ο οποίος θα λαμβάνεται μετά από αίτημα που θα αποστέλλεται στο [email protected]. Στο αίτημα θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος της Διακήρυξης, η εταιρεία και το ονοματεπώνυμο του αιτούντος και η ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία θα σταλεί η απάντηση.

Ο Αναθέτων Φορέας έχει προβεί σε προετοιμασία και ενημέρωση «Ηλεκτρονικού Αρχείου Δεδομένων» (VDR) το οποίο περιέχει το Τεύχος 6 – «Σχέδια – Μελέτες – Αδειοδοτήσεις» και το οποίο θα τεθεί κατά τη διάρκεια ισχύος της Διακήρυξης σε γνώση και προς μελέτη από τους Διαγωνιζόμενους, κατόπιν υπογραφής Σύμβασης Εμπιστευτικότητας, οποτεδήποτε μετά την παραλαβή των Τευχών του Διαγωνισμού, σύμφωνα με το σχετικό Υπόδειγμα του Τεύχους 11 «Υποδείγματα».