Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργεια και Υδάτων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της κατά το άρθρο 58 του ν.4001/2011, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την περίοδο δύο ετών από τις 23.6.2024.
Στην περίπτωση κατά την οποία, δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, οι Πάροχοι της Καθολικής Υπηρεσίας ορίζονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 58 του ν.4001/2022, όπως ισχύει.
Η παρούσα πρόσκληση έχει σταλεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης καθώς και δημοσιεύεται σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας και μία (1) οικονομική εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας. Τέλος, γνωστοποιείται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η προθεσμία κατάθεσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι τριάντα πέντε (35) ημέρες από την τελευταία χρονικά από τις ως άνω απαιτούμενες πράξεις δημοσίευσης. Σχετικώς, η ΡΑΑΕΥ με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της θα προσδιορίσει τη σχετική καταληκτική προθεσμία, λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο ολοκλήρωσης των απαιτούμενων διατυπώσεων δημοσιότητας.

Συνημμένο Αρχείο: ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΑΕΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. E-46/2024