Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε συμμετοχή στο Διαγωνισμό 0021/18/5200, με ανοικτή διαδικασία και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά καθοριζομένη βάσει τιμής για την ανάδειξη Αναδόχου της Σύμβασης: «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης (Λειτουργίας –  Συντήρησης) των Μικρών Υδροηλεκτρικών Σταθμών (ΜΥΗΣ) Γλαύκος, Σμόκοβο και Παπαδιά για δύο (2) έτη» ανώτατου Προϋπολογισμού επτακοσίων πενήντα τριών χιλιάδων και εξακοσίων Ευρώ (753.600,00 €), μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Με την παρούσα η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε συμμετοχή στο Διαγωνισμό 0021/18/5200, με ανοικτή διαδικασία και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά καθοριζομένη βάσει τιμής για την ανάδειξη Αναδόχου της Σύμβασης: «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης (Λειτουργίας –  Συντήρησης) των Μικρών Υδροηλεκτρικών Σταθμών (ΜΥΗΣ) Γλαύκος, Σμόκοβο και Παπαδιά για δύο (2) έτη» ανώτατου Προϋπολογισμού επτακοσίων πενήντα τριών χιλιάδων και εξακοσίων Ευρώ (753.600,00 €), μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στην διεύθυνση (URL): μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. 
Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: www.promitheus.gov.gr το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018 και ώρα 13.00μμ, ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών. Αρμόδια Διεύθυνση του Αναθέτοντος Φορέα για το Διαγωνισμό είναι η Διεύθυνση Κατασκευής και Λ&Σ Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε., οδός Καποδιστρίου αριθ. 3, Τ.Κ. 153 43, Αγία Παρασκευή, τηλέφωνο +30 211 211 8000.