Με τις επιπτώσεις της πανδημίας του νέου κορονοϊού να γίνονται αισθητές σε όλους σχεδόν τους επιχειρηματικούς τομείς και τις οικονομίες παγκοσμίως, ο Τομέας Συστημάτων Κίνησης και Ρομποτικής της ΑΒΒ εξασφαλίζει ότι οι γραμμές παραγωγής συνεχίζουν να δουλεύουν και η επιχείρησή σας είναι άκρως λειτουργική. Έτσι, έως το τέλος του έτους προσφέρονται χωρίς χρέωση νέες συνδρομές των παρακάτω λογισμικών:
ABB AbilityConnected Services – Απομακρυσμένη Παρακολούθηση & Διάγνωση Προβλημάτων
Η πλατφόρμα Connected Services της ABB παρακολουθεί την κατάσταση και την απόδοση μεμονωμένων ρομπότ ή ολόκληρων στόλων. Έτσι δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί τα ρομποτικά του συστήματα απομακρυσμένα εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση.
Το ABB AbilityConnected Services προσφέρει αναλυτική και άμεση πληροφορία που δίνει τη δυνατότητα στους υπεύθυνους συντηρήσεων να αντιμετωπίσουν ζητήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απρογραμμάτιστη παύση της λειτουργίας, πριν αυτό συμβεί.
RobotStudio®
Το RobotStudio είναι το λογισμικό offline προγραμματισμού και προσομοίωσης της ABB, που προσφέρει ένα πλήρες ψηφιακό δίδυμο (digital twin) φυσικών στοιχείων ή συστημάτων, ώστε να μπορείτε να δείτε τι γίνεται στη γραμμή παραγωγής σας εξ αποστάσεως.
Το offline εργαλείο προγραμματισμού του RobotStudio επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να προσομοιώνουν και να δοκιμάζουν μια πλήρη εγκατάσταση ρομπότ σε ένα εικονικό περιβάλλον 3D χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται ή να διαταράσσουν την πραγματική γραμμή παραγωγής τους.
Όλες οι λειτουργίες του RobotStudio, συμπεριλαμβανομένων όλων των Powerpacks και CAD μετατροπέων και των ψηφιακών συσκέψεων, είναι τώρα διαθέσιμες χωρίς χρέωση για χρήση τους ως και το τέλος του 2020.
Πολλοί πελάτες και συνεργάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις ψηφιακές λύσεις που τους επιτρέπουν να διαχειρίζονται εξ’ αποστάσεως τις γραμμές παραγωγής τους και να διατηρούν τα ρομποτικά τους συστήματα σε βέλτιστη απόδοση με λιγότερη ανθρώπινη αλληλεπίδραση, ιδιαιτέρως τώρα, δεδομένης της τρέχουσας ανάγκης για κοινωνική απομάκρυνση και απομακρυσμένη εργασία.
Τα ψηφιακά εργαλεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους πελάτες να συνεχίσουν να εργάζονται και να προετοιμάζονται για έργα που θα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν μόλις επιστρέψουν όλοι στο χώρο εργασίας.
Εικονική Τεχνική Υποστήριξη
Εάν απαιτείται τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα Digital Operation Center για περισσότερες πληροφορίες.