Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, διαθέτει μια σειρά από ψηφιακά εργαλεία για κατοικίες, κτίρια και επιχειρήσεις, που συμβάλλουν σε μια άνετη εμπειρία χρήσης και στον τρόπο ζωής των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει το εύχρηστο εργαλείο Safety Audit Tool.
Το Safety Audit Tool, που ανέπτυξε η εταιρεία, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν εύκολα την κατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του σπιτιού τους, απαντώντας κάποιες απλές ερωτήσεις. Με την ολοκλήρωση των απαντήσεων, εμφανίζεται η κατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της κατοικίας, αν δηλαδή είναι ασφαλής ή χρήζει βελτίωσης.
Στην περίπτωση που χρειάζεται επιδιόρθωση, το εργαλείο τους προτείνει κάποια προαιρετικά «πακέτα» προϊόντων, όπως κάποιο αντικεραυνικό το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δικού τους πίνακα (βάσει απαντήσεων), αφού πρώτα συμβουλευτούν έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο.
Για διευκόλυνσή τους, κάθε φορά που συνδέονται στην πλατφόρμα έχουν πρόσβαση σε προηγούμενους ελέγχους, συγκρίνοντας κάθε φορά τα νέα αποτελέσματα με αυτά της προηγούμενης φοράς. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν download και να τυπώσουν τα συγκεκριμένα πακέτα, προκειμένου να τα προμηθευτούν από ένα διανομέα.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Safety Audit Tool εδώ