Κομμένο και ραμμένo στα μέτρα της ευρωπαϊκής αγοράς, το Jeep Avenger που αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας θα πρωταγωνιστήσει στην έκθεση Mobility 2023. Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι από τις 14 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023.
Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί το Avenger είναι το πλέον εξελιγμένο του ομίλου Stellantis, με 156 PS, 260 Nm και μέση αυτονομία 400 km που αγγίζει τα 550 km σε αστικές συνθήκες κατά WLTP. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη φόρτιση, η μπαταρία των 54 kWh φτάνει από το 20% έως το 80% μέσα σε μόλις 24 λεπτά της ώρας, ενώ μόλις 3 λεπτά φόρτισης την τροφοδοτούν με ενέργεια για 30 km.
Το Jeep Avenger που έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται στην Ευρώπη συμπυκνώνει σε 4,1 m μήκους το DNA της θρυλικής εταιρείας, με 20 cm απόστασης από το έδαφος, μοναδικό στιλ, ευρύχωρη και πρακτική καμπίνα καθώς επίσης κορυφαία τεχνολογία και συνδεσιμότητα.
Υιοθετώντας το σύστημα Selec-Terrain®, το Jeep Avenger προσαρμόζεται με ευκολία σε κάθε έδαφος και ανάγκη, ενώ με το infotainment Uconnect που έχει οθόνη αφής 10,25” και ψηφιακό πίνακα οργάνων έως 10,25” προσφέρει διαδραστική όσο και συναρπαστική εμπειρία χρήσης.
Οι επισκέπτες της έκθεσης Mobility 2023 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Jeep Avenger ώστε να διαπιστώσουν το μοναδικό τρόπο με τον οποίο συνταιριάζει τις κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις με την πρακτικότητα, αλλά και την off-road ετοιμότητα με την απόλυτη ευχρηστία για την πόλη.