Θέλετε να έχετε τα πλεονεκτήματα εξαιρετικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης συνδυασμένα με μια ιδανική αντλία; Αυτό είναι σήμερα εφικτό με τις αντλίες Grundfos που είναι εφοδιασμένες με το νέο κινητήρα Grundfos MGE, κατηγορίας IE5!

Η Grundfos πρωτοπόρος στον τομέα της, λανσάρει με περηφάνεια έναν από τους πιο αποδοτικούς κινητήρες στον κόσμο, τον καινούργιο κινητήρα MGE, ενεργειακής απόδοσης IE5, ο οποίος προσφέρει επιπλέον 10% εξοικονόμηση ενέργειας. Οι νέες ηλεκτρονικές αντλίες με τον καινούργιο κινητήρα MGE προσφέρουν 25% μείωση του χρόνου αποπληρωμής, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά!
Ένα πρωτοφανές επίπεδο απόδοσης, με έναν πρωτοποριακό κινητήρα που υπερβαίνει κατά πολύ τις νομοθετικές απαιτήσεις του IE3 και πληροί  τα πιο αυστηρά κριτήρια του IE5 – το ύψιστο επίπεδο ενεργειακής απόδοσης ηλεκτρικών κινητήρων. Όλοι οι κινητήρες Grundfos MGE – από 0,75 kW έως 11 kW – είναι πλέον ενεργειακής απόδοσης IE5.

Ευρεία γκάμα αντλιών για κτιριακές, βιομηχανικές και δημοτικές εφαρμογές.

Το κλειδί της απαράμιλλης απόδοσης των ηλεκτρονικών αντλιών Grundfos βρίσκεται στις υψηλής τεχνολογίας συνιστώσες τους. Με την ιδανική προσαρμογή τους στην ευρύτερη εγκατάσταση και την οδήγησή τους από τους κινητήρες MGE κατηγορίας ΙΕ5 κατορθώνουν να μειώσουν απαράμιλλα την κατανάλωση ενέργειας.
Ο νέος κινητήρας IE5 με ενσωματωμένο μετατροπέα συχνότητας συνδυάζει την συσσωρευμένη εμπειρία της Grundfos στις αντλίες με ένα εξειδικευμένο λογισμικό ελέγχου.
Αυτός ο συνδυασμός αντλίας και ανοικτού, προσαρμόσιμου, λογισμικού βελτιστοποιεί την απόδοση ολόκληρου του συστήματός σας για οποιοδήποτε σημείο λειτουργίας, προσφέροντας αξεπέραστη μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Εταιρεία: Grundfos Ελλάς ΑΕΒE, Διεύθυνση: 20 χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Τ.Κ: 19002, Περιοχή: Παιανία, Τηλ.: 210 6683400, Fax: 210 6646273.