Ο Όμιλος Globalsat, μια από τις πλέον δυναμικές εταιρείες στην αγορά των ενεργειακών λύσεων, προχώρησε σε συμφωνία με το Γερμανικό brand RCT Power, για τη διανομή των αποδοτικών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας προς το δίκτυο εταιρικών πελατών και συνεργατών, για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου.
Με τη σύναψη της νέας συνεργασίας με την RCT Power, η Globalsat ενισχύει περαιτέρω το πορτφόλιό της στον τομέα του Εξοπλισμού Πράσινων Λύσεων και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προς επιχειρήσεις που καλύπτουν τις περιοχές της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, της αποθήκευσης ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης καθώς και της Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας μέσα από λύσεις ΙοΤ.  
Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της Globalsat και τη σύνδεσή της με την αγορά της ενέργειας μέσω συνεργασιών και έργων που έχει ήδη υλοποιήσει, η αναγνωρισμένη RCT Power εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική και την κυπριακή αγορά.
Η RCT Power ιδρύθηκε το 2015 και η στρατηγική συνεργασία της με τη Globalsat για τη διανομή καινοτόμων συστημάτων αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα και την Κύπρο, αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην επιτυχημένη πορεία της. Η RCT Power συνεισφέρει στην προώθηση της βιωσιμότητας και της ανεξαρτησίας από το εξωτερικό δίκτυο παροχής ενέργειας.