Το Chargespot, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ενισχύεται με τους νέους ταχυφορτιστές DC 25kW οι οποίοι προσφέρουν στους χρήστες, τη δυνατότητα να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους στο 1/3 του χρόνου σε σύγκριση με τους συμβατικούς φορτιστές! Έτσι, η ευκολία και η εξοικονόμηση χρόνου περνάει στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για όσους επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση!
Οι νέοι ταχυφορτιστές DC 25kW τοποθετήθηκαν σε 6 συνεργάτες/ μέλη του δικτύου Chargespot αλλά και στα κεντρικά γραφεία της WATT+VOLT στο Μαρούσι. Η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου Chargespot βοηθά τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να απολαμβάνουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και να ζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία με μοναδικά προνόμια κάθε φορά!
Πιο αναλυτικά οι νέοι φορτιστές βρίσκονται: Στην Automarin και το καφέ Emilys – Αθήνα, στη Skoda Karalekis– Διδυμότειχο, στον Sakaridis VW-Κιλκίς και τέλος στο Hotel Natassa– Ξάνθη.
Με 499 φορτιστές συνολικά και 7 ταχυφορτιστές η εξέλιξη του δικτύου Chargespot προβλέπεται δυναμική και μαζί με την ενέργεια της WATT+VOLT προσκαλεί ολοένα και περισσότερους να δοκιμάσουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης.