Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργάνωσε εκδήλωση αποκλειστικά για τους συνεργάτες της, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στην Κύπρο μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας.  
Σκοπός της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στην Λάρνακα, στο ξενοδοχείο Golden Bay Beach Hotel, ήταν όχι μόνο να ενημερωθούν οι συνεργάτες για τα νέα και τις εξελίξεις της εταιρείας, αλλά και για να συναντήσουν τους συνεργάτες από κοντά και να συζητήσουν μαζί τους.
Κατά τη διάρκεια του event πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από τον Εμπορικό Διευθυντή του Επίσημου Δικτύου Διανομής, κ. Χριστόφορο Βούλγαρη, σχετικά με την ανάπτυξη της Schneider Electric, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στην αγορά της Κύπρου.
Συγκεκριμένα, η ανάλυση αυτή αφορούσε την οπτική και το όραμα της εταιρείας που βασίζεται πάντα στην ορθή αξιοποίηση των πόρων και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, έτσι ώστε να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της, για μια βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα.
Φυσικά, από την συγκέντρωση δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις που έγιναν προς τιμήν τριών συνεργατών, οι οποίοι έχουν σημειώσει μία εξαιρετική πορεία συνεργασίας με την Schneider Electric, από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη της εταιρείας με τους συνεργάτες της είναι αυτό που ξεχωρίζει την Schneider Electric και την καθιστά πρώτη επιλογή για το όλο το δίκτυο.
Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο κ. Χριστόφορος Βούλγαρης, Εμπορικός Διευθυντής Δικτύου Διανομής Ελλάδας και Κύπρου και ο κ. Σοφοκλής Φιλιαστίδης, Branch Manager Κύπρου, οι οποίοι επίσης μίλησαν για τον στόχο της εταιρείας, ο οποίος είναι να προωθεί την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα, ώστε να δημιουργήσει την επόμενη γενιά της βιομηχανίας.
Η όμορφη αυτή βραδιά στην Κύπρο ολοκληρώθηκε με δείπνο, networking και συζήτηση, δίνοντας μια πιο χαλαρή νότα στο event και φέρνοντας πιο κοντά το δίκτυο συνεργατών με την εταιρεία.