Στο δυναμικό της Gizelis Robotics εντάχθηκε ο κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της εταιρείας.
Σύντομο βιογραφικό:
Ο κ. Γερολυμάτος, στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στους κλάδους του IT και Βιομηχανίας, έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία 20 ετών σε Ελληνικές βιομηχανίες και πολυεθνικούς οργανισμούς, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δυναμική ανάπτυξή τους από επιτελικούς ρόλους μάρκετινγκ και πωλήσεων.
Στο νέο του ρόλο συμπεριλαμβάνονται εκτεταμένες αρμοδιότητες σε θέματα εμπορικής ανάπτυξης της εταιρείας και νέες συνεργασίες ενισχύοντας παράλληλα τo δίκτυο πελατών  στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα θα επιχειρήσει να συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου στη ρομποτική τεχνολογία στην Ελλάδα με την πολυετή του εμπειρία στη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας σε τομείς ανάπτυξης που αφορούν την βιομηχανία.

Ο κ. Γερολυμάτος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα στην IBM ενώ εργάστηκε στην Info-Quest, IDC, Vitex και Όμιλο Druckfarben. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο European School of Brussels και είναι κάτοχος Professional Master in Business Administration από την Ελληνοαμερικανική Ένωση- Hellenic  American University, Masters από το North London University, Bachelor από το London Guildhall University ενώ ομιλεί άπταιστα 4 γλώσσες.