Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σειρά πέντε σημαντικών σεμιναρίων που διοργάνωσε η Ariston Group Greece σε τρεις πόλεις της Ελλάδας — Αθήνα, Γιαννιτσά και Κομοτηνή— με τη συμμετοχή πάνω από 130 επαγγελματιών – συνεργατών μας και των πελατών τους.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με τους συνεργάτες της εταιρείας Calbow, Teracal και Βολάγκας, στα Γιαννιτσά με το συνεργάτη της, κ. Ζιώγο, ενώ στη Κομοτηνή με το συνεργάτη της, Locs – Αφοί Λαγκάζαλη. Η πρωτοβουλία των Ariston Days εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας να επενδύει στη γνώση, την τεχνική κατάρτιση και την ουσιαστική ενημέρωση της αγοράς γύρω από τις λύσεις θερμικής άνεσης που προσφέρει.
Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, ο κ. Κωνσταντίνος Καθρέπτης (Residential Sales Manager), ο κ. Τάσος Σταμπουλής (Area Sales Manager) καθώς και ο κ. Γιάννης Μουράς (Residential Sales Representative) παρουσίασαν την πλήρη γκάμα προϊόντων της Ariston. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αντλίες θερμότητας, ενώ αναφορά έγινε και στους λέβητες αερίου, στους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, καθώς και στις λύσεις κλιματισμού. Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τις τεχνικές δυνατότητες των συστημάτων, να συζητήσει απορίες με την εξειδικευμένη ομάδα της Ariston και να αποκτήσει σαφή εικόνα για τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα των λύσεων αυτών σε πραγματικές συνθήκες.



" 









