EUROLAMP σημαίνει πράσινη ενέργεια και βιωσιμότητα. Επιλέξτε τη δύναμη της πράσινης ενέργειας με την αξιοπιστία της EUROLAMP. Ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα από τις κορυφαίες εταιρείες AE SOLAR, AFORE, DYNESS με κορυφαία ενεργειακή απόδοση, σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων SINEXCEL με προηγμένη τεχνολογία και κορυφαία LED πάνελ για επαγγελματικούς χώρους.
Η EUROLAMP είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία που πρωτοπορεί, καινοτομεί, κάνοντας τη διαφορά εδώ και 24 χρόνια! Διαθέτει προϊόντα γενικού φωτισμού (οικιακής και επαγγελματικής χρήσης), ηλεκτρολογικού υλικού, χριστουγεννιάτικου φωτισμού και διάκοσμου, κλιματιστικές μονάδες, ηλεκτρικές συσκευές, φωτοβολταϊκά συστήματα και προϊόντα ηλεκτροκίνησης (ηλεκτρικά ποδήλατα και scooter, φορτιστές αυτοκινήτων), έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στόχο την παροχή του καλύτερου προϊόντος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της!
Ολοκληρωμένα Συστήματα Φωτοβολταϊκών
Η EUROLAMP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τη μελέτη, την άδεια, την πώληση και την εγκατάσταση.
Φωτοβολταϊκά panel AE SOLAR
Τα φωτοβολταϊκά πάνελ της γερμανικής εταιρείας AE Solar αντιπροσωπεύουν την υψηλότερη ποιότητα και τεχνολογική καινοτομία, με αξιοσημείωτη απόδοση και ανθεκτικότητα που διασφαλίζουν τη μακροχρόνια λειτουργία τους.

Βασικά Στοιχεία:
  1. Πιστοποίηση Tier 1: Αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας των φωτοβολταϊκών πλαισίων. Μόλις το 2% των παραγωγών φωτοβολταϊκών πλαισίων στην αγορά έχει αυτήν την πιστοποίηση, και τα προϊόντα της AE Solar είναι μέσα σε αυτό τον αποκλειστικό κλάδο. Η εταιρεία χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και επενδύει συνεχώς σε έρευνα και ανάπτυξη για τη βελτίωση της τεχνολογίας.
  2. Τεχνολογία GalliumdopedMono cSi PERC και Half cutcells: Η υιοθέτηση αυτής της προηγμένης τεχνολογίας ενισχύει σημαντικά την απόδοση και την αντοχή των φωτοβολταϊκών πάνελ.
  3. Χαμηλός θερμικός συντελεστής: Η εξαιρετική θερμική απόδοση των φωτοβολταϊκών πάνελ της AE Solar διασφαλίζει υψηλή απόδοση ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες, προσφέροντας αξιόπιστη λειτουργία σε κάθε περιβαλλοντική συνθήκη.
Η EUROLAMP προσφέρει το φωτοβολταϊκό πάνελ της AE Solar με εγγύηση απόδοσης 30 έτη, ενώ το προϊόν καλύπτεται από εγγύηση προϊόντος 15 έτη. Οι χρήστες μπορούν να εμπιστευτούν αυτήν την κορυφαία επιλογή φωτοβολταϊκής ενέργειας, εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη και αποδοτική λύση για τις ανάγκες τους.
Inverters AFORE
Η EUROLAMP έχει στην Ελλάδα την αποκλειστική αντιπροσωπεία της AFORE, έναν κορυφαίο πάροχο μονοφασικών και τριφασικών inverters για οικιακή και επαγγελματική χρήση στα φωτοβολταϊκά συστήματα. Τα προϊόντα της AFORE διακρίνονται για την αξιοπιστία και την απόδοση που προσφέρουν.

Η εταιρεία καταρτίζει μια πλούσια γκάμα on-grid και υβριδικών μοντέλων, που συμβαδίζουν με μπαταρίες χαμηλής και υψηλής τάσης, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε απαίτηση της αγοράς. Η ποικιλία αυτή προσφέρει στους χρήστες την ευελιξία να προσαρμόσουν τα φωτοβολταϊκά συστήματά τους ανάλογα με τις ανάγκες τους και να επωφεληθούν από τις βέλτιστες επιδόσεις.
Βασικά Στοιχεία:
  1. Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου (σύνδεση Wifi / Ethernet) της απόδοσης και της παραγωγής των πάνελ, επιτρέποντας την αναγνώριση προβλημάτων και τη λήψη αποτελεσματικών μέτρων χωρίς καθυστέρηση.
  2. Πολλαπλά επίπεδα προστασίας για τα φωτοβολταϊκά συστήματα, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.
  3. Συμβατότητα με Biffacial πάνελ, επιτρέποντας την αξιοποίηση της επιπλέον ενέργειας και από τις δύο πλευρές τους.
  4. Γρήγορη διακοπτική ικανότητα για την αντιμετώπιση ηλεκτρικών σφαλμάτων, εξασφαλίζοντας την ασφαλή λειτουργία του συστήματος.
Πλεονεκτήματα:
  1. Διατήρηση χαμηλής εσωτερικής θερμοκρασίας ακόμα και σε υψηλές συνθήκες λειτουργίας, ενισχύοντας την απόδοση και τη διάρκεια ζωής τους.
  2. Μεγάλο εύρος λειτουργίας τάσης εισόδου, που βοηθάει την έναρξη της παραγωγής νωρίτερα και τη διατήρησή της για περισσότερο χρόνο.
  3. Συμβατότητα με πάνελ μεγάλης ισχύος. Η δυνατότητα αποδοχής υψηλών ρευμάτων εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνεργασία με πάνελ μεγάλης ισχύος, ακόμη και με παλαιότερα παραλληλισμένα πάνελ.
  4. Ελαφριά βιομηχανικού τύπου κατασκευή, τύπου IP65, προσφέροντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στις δυσμενείς συνθήκες.
Μπαταρίες DYNESS
Οι μπαταρίες Dyness, προσφέρουν ευρεία γκάμα μονάδων αποθήκευσης ενέργειας για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Ενσωματώνουν την προηγμένη τεχνολογία LiFePO4, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και μακροχρόνια διάρκεια ζωής, προσφέροντας αξιόπιστη λειτουργία και οικονομική απόδοση.

Βασικά Στοιχεία:
  1. Εύκολη διαδικασία ελέγχου μέσω εφαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν και να ρυθμίζουν την απόδοση της μπαταρίας.
  2. Ευέλικτος τρόπος αύξησης χώρου αποθήκευσης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν τις ανάγκες τους ανάλογα με την κατανάλωση ενέργειας.
  3. Συμβατότητα με τους περισσότερους Inverters της αγοράς, προσφέροντας εύκολη ενσωμάτωση και συνεργασία με άλλα φωτοβολταϊκά συστήματα.
Πλεονεκτήματα:
  1. Μεγάλη διάρκεια ζωής, υπερβαίνοντας τους 6000 κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης, εξασφαλίζοντας συνεχή και αξιόπιστη απόδοση με την πάροδο του χρόνου.
  2. Εγγύηση 10 ετών, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της.
  3. Ενσωματωμένο σύστημα προστασίας, εξασφαλίζοντας ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία κατά τη διάρκεια της χρήσης.
Αξιόπιστες, αποδοτικές και με μεγάλη διάρκεια ζωής, οι μπαταρίες Dyness αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση φωτοβολταϊκής ενέργειας.
Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων SINEXCEL
Ο σταθμός φόρτισης SINEXCEL αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για επιχειρήσεις όσο και για οικιακή χρήση. Απλός και ευέλικτος, προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Η εύκολη εγκατάσταση και συντήρησή του, τον καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικό για κάθε χρήστη.

Βασικά Στοιχεία:
  1. Προσφέρει προηγμένη προστασία από υπερτάσεις, εξασφαλίζοντας ασφαλή φόρτιση για το ηλεκτρικό όχημά σας.
  2. Με βαθμό στεγανότητας IP65, εξασφαλίζει πλήρης προστασία από σκόνη και εκτοξευόμενο νερό από μάνικα, από οποιαδήποτε κατεύθυνση.
  3. Σχεδιασμένος με βάση τα πιο πρόσφατα εθνικά και βιομηχανικά πρότυπα, ο SINEXCEL εγγυάται αξιοπιστία και ασφάλεια σε κάθε φόρτιση.
  4. Δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης δεδομένων φόρτισης σε πραγματικό χρόνο.
Πλεονεκτήματα:
  1. Εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση, προσφέροντας απλότητα και ευκολία στο χρήστη.
  2. 3 Χρόνια Εγγύηση.
  3. Πολυμορφική συνδεσιμότητα, με συνδέσεις Wi-fi / Ethernet / Bluetooth / 4G.
Με το σταθμό φόρτισης SINEXCEL, η EUROLAMP προσφέρει μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, εξασφαλίζοντας έναν ασφαλή και άνετο τρόπο φόρτισης για όλους τους χρήστες.
LED Panel – Υψηλής Απόδοσης Φωτισμός για Επαγγελματικούς Χώρους
Η EUROLAMP Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της προηγμένα συστήματα φωτισμού, για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Τα LED πάνελ EUROLAMP αποτελούν ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους που απαιτούν υψηλή απόδοση φωτισμού. Με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, αυξημένη ένταση φωτός και ελάχιστη θάμβωση (έως και UGR<16), εξασφαλίζουν άνεση και παραγωγικότητα.

Οι πλεονεκτήματα των LED πάνελ σε σύγκριση με τα συμβατικά φωτιστικά είναι εξαιρετικά:
  1. Υψηλή Ενεργειακή Απόδοση: Προσφέρουν σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά φωτιστικά. Επομένως, μειώνετε το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και προστατεύετε το περιβάλλον.
  2. Μεγαλύτερη Διάρκεια Ζωής: Διαρκούν περισσότερο από τα συμβατικά φωτιστικά, μειώνοντας τις συχνές αντικαταστάσεις και το κόστος συντήρησης.
  3. Υψηλή Ποιότητα Φωτισμού: Προσφέρουν ομοιόμορφο και φυσικό φωτισμό, ελαχιστοποιώντας την ένταση του θάμβου (έως και UGR<16) και δημιουργώντας ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.
  4. Αποτελεσματική Ψύξη: Διαχέουν τη θερμότητα αποτελεσματικά, μειώνοντας τον κίνδυνο υπερθέρμανσης και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια λειτουργία.
  5. Ευέλικτη Εγκατάσταση και Αντικατάσταση: Προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση και αντικατάσταση, καθώς τοποθετούνται στην ίδια θέση.
  6. Οικονομική Απόδοση: Μειώνοντας τις ενεργειακές δαπάνες και τα κόστη συντήρησης, τα LED πάνελ EUROLAMP παρέχουν οικονομική απόδοση και γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου.
Τα LED πάνελ αποτελούν ιδανική λύση φωτισμού, χρησιμοποιούνται με μεγάλη αποτελεσματικότητα, ειδικά σε κτίρια που φιλοξενούν γραφεία, όπως δημόσιες υπηρεσίες, τεχνικά γραφεία, νοσοκομεία κ.λπ. Επιπλέον, είναι κατάλληλα για χρήση σε σχολεία, καθώς διαθέτουν χαμηλό δείκτη θάμβωσης (UGR), εξασφαλίζοντας ότι το φωτιστικό δεν θα προκαλέσει θαμπάδα όταν κοιτάμε προς την κατεύθυνσή του και δεν θα προκαλέσει ανάκλαση φωτός σε γυαλιστερά αντικείμενα, όπως βιβλία.
Στην EUROLAMP, θα ανακαλύψετε τα ιδανικά LED πάνελ (χωνευτά ή εξωτερικά) για τη δημιουργία του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος, παρέχοντας άνεση στους χρήστες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην EUROLAMP Α.Β.Ε.Ε. – 2310574802 και στο [email protected]